Bestill billetter

AFPT følger til enhver tid lover og relger for personopplysninger og reservasjoner.

Personvernpolicy

Personopplysningsloven setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger AFPT kan lagre og hvordan vi kan forvalte disse. Dette gjelder også for våre tjenester på internett. I tillegg gir lovverk som blant annet markedsføringsloven og regnskapsloven også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles. I henhold til Personopplysningsloven skal AFPT informere om hvordan vi benytter de personopplysningene vi mottar. I henhold til lovens kap. II, § 8, som omhandler vilkår for å behandle personopplysninger, benyttes opplysningene til å:

  • oppfylle avtale med støttespilleren.
  • oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser.
  • opprettholde et register over våre støttespillere for å oppfylle vårt formål.

AFPT har ikke sensitive opplysninger i sitt register. AFPT oppfyller de til enhver tid gjeldende reglene for oppdatering av reservasjoner mot reservasjonsregisteret i Brønnøysund. Har du reservert deg i dette registeret, vil vi ikke ta kontakt med deg, så fremt du ikke har støttet oss tidligere og vi anser dette som et aktivt kundeforhold.
 

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig i henhold til personopplysningsloven er AKADEMIET FOR PERSONLIG TRENING (AFPT), organisasjonsnummer 995 413 310. For kontaktinformasjon se Kontakt oss.
 

Behandlingens formål

Personopplysninger benyttes av AFPT til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, påmeldinger, ordrehåndtering, og i øvrige sammenhenger der AFPT må vite hvem vi har kontakt med.
 

Opplysninger som behandles

AFPT innhenter og lagrer personopplysninger gjennom våre nettjenester, bare i den utstrekning du er blitt underrettet og har godkjent dette. På Min side presenterer vi informasjon om deg fra våre kundesystemer, og vi bruker navn og e-post i forbindelse med utsendelse av våre nyhetsbrev. Disse personopplysninger (navn, adresse, e-postadresse etc.) brukere har oppgitt på AFPTs tjenester, eller tilknyttede tjenester fra underleverandører, vil bli lagret i våre eller våre underleverandørers databaser. Dette for å sikre at vi kan levere den tjenesten våre brukere forventer.
 

Utlevering av opplysninger

Informasjon du sender fra deg, for eksempel via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil bare videreformidles til tredje part der det trengs for å tilby tjenesten eller er ledd i betalingsinnkreving eller regnskapsbehandling, eller dersom du har samtykket til dette. Vi vil ikke selge dine kundedata til andre. AFPT har taushetsplikt om din bruk av abonnementet og tjenestene.


Lagring av opplysninger

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter. Du kan som kunde reservere deg mot elektronisk markedsføring, ta i så fall kontakt med oss.
 

Innsyn, endring og retting av informasjon

Etter personopplysningslovens regler har du som kunde rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv korrigere ved å logge inn på Min side.
 

Statistikk

AFPT bruker statistikkverktøyene Google Analytics og Alexa for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics og Alexa, slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics og Alexa bruker begge cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger
  • antall besøk
  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc og hos Alexa. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen "Demografi og interesserapporter" i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Vi har også koblet enkelte av sidene våre til et annonsenettverk. Dette gir oss mulighet til å gi deg mer tilpasset reklame på nettsteder du besøker, også utenfor www.afpt.no. Du er selvsagt fremdeles helt anonym, men vi kan forbedre budskapet i annonsene våre basert på at vi vet at du er en av mange som har besøkt oss tidligere.
 

Google AdWords

AFPTs nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.
 

Cookies (Informasjonskapsler)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. AFPTs nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen, for å ta vare på innstillinger når du logger inn på Min side, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedene våre bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettjenester fra AFPT samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.

Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til.
 

AFPTs nettsted benytter følgende cookies

Navn Brukes til
ASPSESSIONIDQQDSTRCC
Value: XXX
Dette er en såkalt sesjonscookie som er nødvendig for at nettstedet skal fungere. Denne settes når en besøkende kommer inn på nettstedet, og slettes igjen med én gang brukeren lukker nettleseren.
Google Analytics
_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes.
Google AdWords Dette er tredjeparts-cookies fra Google. Vi bruker AdWords-funksjonen Konverteringssporing når noen bestiller f.eks. medlemskap, donerer penger til AFPT eller laster ned faktaark via våre nettsider. Dette gjøres for at vi skal vite hvor mange nye medlemmer som kommer inn i vårt system via vårt nettsted, hvor mange som donerer penger på nettstedet og hvor mange som faktisk laster ned faktaarkene vi lager. Denne informasjonskapselen varer i 30 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.
Facebook Pixel En Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.


Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.
 

Skjemaannonser

Dersom du har fylt ut en skjema-annonse på Facebook, vil din kontaktinformasjon kun benyttes til å ta kontakt på bakgrunn av det du har etterspurt informasjon om. Informasjonen vil ikke benyttes til annen markedsføring eller videresalg til tredjepart.
 

Mer om våre Facebook-sider

Våre sider på Facebook kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under:

Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet. Det er ikke tillatt å skrive innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel.

AFPT forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rasistisk, seksuell eller voldelig karakter. Innlegg som inneholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet. Det samme gjelder for innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å skrive nye innlegg på vår side. Vi tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn.

Meld gjerne fra om du ser kommentarer du mener bryter med disse retningslinjene.

Innhold du selv legger ut på nettet: Innlegg og kommentarer du skriver på en av våre facebook-sider regnes som publisert. Vær oppmerksom på at innhold du offentliggjør blir tilgjengelig for en stor lesergruppe. Hvis du legger ut bilder eller video forutsetter vi at du har alle nødvendige rettigheter.
 

Rettigheter

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører AFPT. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse.

Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.
 

Forbehold

Innholdet på www.afpt.no kan være mangelfullt og kan inneholde feil. AFPT prøver etter beste evne å forhindre dette. AFPT fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.

AFPT er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til. Har du tips eller kommentarer til nettstedet - ta gjerne kontakt.