Studer NÅR du vil og HVOR du vil!

Ønsker du å utdanne deg innen trening og helse, men er forhindret fra å prioritere tiden til å oppsøke studiestedet? Nå kommer vi til DEG!

Med våre Flex studier kan du studere når du vil og hvor du vil.

Lær all teori ved å følge forelesingene på film

Vi har filmet alle forelesningene våre, slik at du kan følge dem online. Du har her en unik mulighet til å se alle forelesninger så mange ganger du vil.

Med progresjonsstyrt læring tar vi deg steg for steg mot din nye karriere

Du benytter du vår studentweb til å se filmene av de ulike temaene. Temaene er delt inn i kapitler, etter hvert tema må du gjennomføre og bestå en multiple choice test for å kunne gå videre. Når du har bestått denne kan du gå videre til neste tema.

Studere hjemme og gjennomføre den praktiske undervisningen på valgt studiested i inn- eller utland?

Den praktiske undervisningen vil gjennomføres på utvalgte steder i inn- og utland. Du kan selv velge hvor du vil ta den praktiske delen ut i fra de eksisterende studiestedene. Vi gir deg også muligheten til å ta dette intensivt eller helgebasert, etter ditt behov.

*Om du velger å ta den praktiske undervisningen i utlandet tilkommer reise og opphold.

Flex studiet er tilpasset alle typer enheter, slik at du kan studere når du er på farten!

Hvorfor ikke bruke minuttene på toget, eller timene på flyet, til å lære deg noe nytt? Eller sett deg godt tilbake i sofaen og følg en forelesning. Har du tilgang til internett, så har du tilgang til våre forelesninger.

Content © 2013 Akademiet For Personlig Trening (Org.nr: 995 413 310). All Rights Reserved.

App design and development by HePe