AFPT Weekend nærmer seg!

99% fullbooket! Du bør sikre plassen din nå!

Påmeldingsfrist 18.05.22

AFPT Weekend

Bygg fremtiden din med Norges fremste treningsmiljø 20. - 22. mai 2022 og bli med oss til Vestlia Resort på Geilo.

Nå får vi endelig muligheten til å arrangere en fullspekket weekend for alle treningsinteresserte.

Er du over snittet opptatt av trening, helse, ernæring og motivasjon? Da er denne helge for deg!

Prisen inkluderer Inkluderer: 

  • Hotellovernatting
  • Mat og drikke
  • Foredrag
  • Treningstimer
  • Nettverksbygging

Ps! Dette eventet har samme pris som hotellovernattingen ville kostet uten AFPT. 

20.05.22 kl. 14.00

Pris: 3790,-        Sted: GEILO

Påmeldingsfrist 18.05.22

5 økter
10 foredragsholdere
150 deltakere

Roing og foredrag med Olaf Tufte


Trening

Innendørs roing er en treningsform som gjøres på de aller fleste treningssenter. I denne timen får du lært grunnleggende roteknikk og får en god kondisjonsøkt.

Foredrag

Motivasjon - Hvorfor gjør vi som vi gjør?
Sammen med Kamil Hagberg.

Hvorfor gjør vi mennesker det vi gjør? Hva er det som ligger bak beslutninger og handlinger og hvordan kan du lære deg strategier som gjør at du tar bedre valg- for deg

Hovedforedrag Stig Andre Berge

Hodet i klemme

Vi har det enorme privilegiet å få et foredrag fra en av Norges aller beste brytere gjennom tidene, Stig Andre Berge. Berge la opp i 2021 og i dette foredraget skal han fortelle deg om sin reise som toppidrettsutøver, familiemann og individ.

Motbakkeløp

med Henning holm og Andreas Skjetne

Å løpe i motbakke er en fantastisk måte å trene utholdenhet og noe styrke på. Å skyve seg fremover i motbakke krever masse kraft og er en god måte å trene både musklene i baksiden av kroppen og kondisjonen på. Henning Holm og Andreas Skjetne tar deg gjennom denne timen der du får smake på denne tøffe treningsformen.

Functional fitness

Med Soroush Jozani

Denne treningsformen vokser eksplosivt og i løpet av helgen vil du kunne teste denne treningsformen. Functional Fitness består av trening med egen kroppsvekt, frie vekter, olympiske løft, turn og kondisjon. Denne timen vil gi deg en god innføring i dette.

Barmarkstrening

Med Lars Mæland

Å trene ute har virkelig fått sitt oppsving det siste året og er også benyttet av idrettsutøvere som grunntrening i lavsesong. Tidligere fysisk trener for alpinlandslaget, Lars Mæland, gir deg en tøff treningsøkt der du får testet din styrke og utholdenhet.

Opplev lukseriøse Vestlia Resort på Geilo

Prisen for arrangementet inkluderer opphold og mat på ekslusive Vestlia Resort på Geilo. Få en opplevelse helt utenom det vanlige. Totalpris 3790 NOK i dobbeltrom pr. person. Tillegg for enkeltrom 600 NOK.

Ingen rabatter gis på dette arrangementet uavhengig av andre avtaler.

Pris for hele oppholdet med innsjekk fredag og utsjekk søndag inkluderer middag fredag og lørdag samt froskot lørdag og søndag. Mat og opphold og alle treningstimer og foredrag er inkludert i prisen.

2x foredrag med Espen Arntzen

Foredrag 1 - Ulike Dietter

Det finnes et antall ulike dietter som alle har sien fordeler og ulemper. I dette foredraget får du oversikten over de vanligste diettene og hvor og når de kan passe for deg.

Foredrag 2 - Sterk bakside

Baksiden av kroppen, posterior chain, rumpa, hamstrings. Uavhengig av hva du kaller det så er dette en del av kroppen som er avgjørende for både prestasjon, kraftutvikling og i kosmetiske sporter. I dette foredraget skal vi ta for oss fakta og informasjon om baksiden som gjør deg bedre i stand til å utforme treningsprogram for at du skal nå dine mål.

Kettlebells

med Dimitrij

Kettlebell er en treningsform som gir enorme muligheter med lite utstyr. Disse kulene med varierende motstand gir der store muligheter til å trene hele kroppen.

Mobilitet

Med Melina Magulas

Mobilitet er avgjørende for mye, men kommer dessverre langt ned på listen for mange når det gjelder treningsplanlegging og innsats. Her får du gjennomgå en mobilitetstime med Melina Magulas som viser deg hvordan du kan forbedre din bevegelighet og mobilitet.

Motivasjon

Med Kamil Hagberg

Hvorfor gjør vi mennesker det vi gjør? Hva er det som ligger bak beslutninger og handlinger og hvordan kan du lære deg strategier som gjør at du tar bedre valg- for deg.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.