2 min

Bli kjent med AFPT: Einar Svindland

Einar har vært en del av AFPT i mange år. Han er en av de mest populære foreleserne vi har.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Hvorfor ble du interessert i trening og helse?

Så lenge jeg kan huske har jeg vært blitt stimulert til aktivitet. Fra søndagsturer i skogen eller på sykkel, "barne turn" og fotball til mer organisert trening som svømming og styrketrening. Jeg fikk aldri sitte inne å spille dataspill (selv om vi sneik oss inn hos en kompis). Dersom jeg ikke gjorde lekser, da måtte jeg ut å leke. Denne bakgrunnen har gjort meg interessert i helse. Helt siden jeg var liten, ville jeg alltid jobbe med mennesker og helse. Første yrket jeg ville bli var lege. Dette var når de andre ville bli fotballproff og skuespiller.

Foruten jobb, hva er din store lidenskap og hva benytter du tiden din til?

Hva er jobb? Hva er hobby? Den grensen er vanskelig å sette.  Jeg gjør per dags dato akkurat det jeg ønsker. Jeg jobber med mennesker, jeg er foreleser, trener og behandler. Jeg får reise rundt i verden, deltar på kurs og workshops og mesteparten av min tid går med til dette. Når jeg ikke er på jobb eller er i bevegelse ( ien eller annen form) så liker  jeg å være med familie og venner. Om jeg skal trekke frem to lidenskaper så må det være klokker og mat som fanger min interesse.

Hva er du mest stolt over å ha oppnådd?

 Jeg er mest stolt over at jeg lever min egen drøm. Jeg har skapt min egen hverdag og gleder meg over de små tingene hver dag tilbyr. Noen dager er bra, andre dager er mindre bra. Men jeg er stolt over at jeg har fulgt mine egne interesser.

Hvis alt går etter planen, hva gjør du om 10 år?

Om 10 år vil jeg fortsette å leve i «nuet». Jeg har ikke noen plan. Planen blir til mens jeg går, og så lenge jeg setter pris på hver dag så fylles livet med positive minner.
 

Publisert: 13.07.2015 KL. 08:49
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.