3 min

Ny lærerressurs på Functional Fitness Trainer!

Functional Fitness Trainer er en av våre mest populære videreutdanninger. Vi har gleden av å presentere Matilde Garnes som ny foreleser på videreutdanningen fra denne høsten!
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Vi intervjuer vår nye foreleser slik at du skal bli godt kjent med henne.

 

Hva er din bakgrunn?

 

Jeg har holdt på med idrett så lenge jeg kan huske og hadde allerede som barneskoleelev en drøm om å jobbe med mennesker innenfor helse- og treningsbransjen. Jeg ser på meg selv som en engasjert og motivert dame med verdifull og variert erfaring. Jeg er utdannet fysioterapeut, personlig trener, crossfit coach og kostholdsveileder. Jeg satser som idrettsutøver i Functional Fitness / CrossFit og har i tillegg åpnet en CrossFit Box i Trondheim. Jeg har en bred faglig kompetanse spisset mot den relativt nye og populære treningsformen og idretten, Functional Fitness. 

 

Hvordan vil du beskrive deg selv?

 

Jeg er opptatt av at Norges befolkning skal lære og forstå hvorfor en sunn livsstil er viktig og helsefremmende. Videreformidling av kunnskap er derfor noe jeg ser på som viktig. Jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å jobbe med det jeg brenner for. Det gir meg stor glede og mestringfølelse å hjelpe andre til en bedre og sunnere helse, til bedre prestasjoner eller til en lettere hverdag. Jeg er en idrettsutøver som brenner for å hjelpe andre til å lære og nå sine mål.

 

Hvorfor AFPT?

 

Jeg har alltid sett på AFPT som den fremste aktøren i Norge når det kommer til utdanning av personlige trenere, kostholdsveiledere og instruktører med mer. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten til å bli en del av et så fantastisk team med et dyktig fagmiljø. Jeg tror min faglige kompetanse og praktiske erfaring kan bidra til AFPT sin visjon, nemlig å gjøre Norge til verdens sunneste land.

 

Nysgjerrig på vår Functional Fitness utdannelse hvor du blant annet kan møte Matilde? Les mer her.

 

Vi ønsker denne blide og dyktige damen velkommen inn i AFPT familien!

Publisert: 06.09.2021 KL. 12:43
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.