Rekordomsetning på PT i EVO
5 min

Rekordomsetning på PT i EVO

- «Raskest voksende med markedets fremste PT modell».
Publisert: 20.08.2018

For andre året på rad er Norges mestselgende PT en EVO PT!

    •    Vi opplever ekstem økning i antall søkere til oss, sier Henning Holm i EVO. Afpt læreren, som til daglig er PT ansvarlig i treningskjeden EVO, sier at dette overgår alle forventninger. – «Målet vårt er å være fremst på å tilby PT til Norges befolkning. Med det så mener vi at alle trenger en PT, uansett behov og målsetning. Hvert medlem legger igjen i snit omkring 1100, på PT per år, så PT har blitt allemansseie.

Bilde: - EVO har blitt et populært sted å ha sitt virke som PT. Her Produkt&Salgsdirektør, Henning Holm, sammen med tidligere AFPT student, og nå en av Oslos mest populære trenere, Jarle Eltervåg.

Hva tilbyr EVO sine PT?

Som ny PT i EVO vil du starte din karriere hos oss med et todagers oppstartskurs på vårt hovedkontor. Der vil vi gå igjennom det du trenger å vite for å jobbe hos oss, samt relevant salgscoaching for at du skal få en så god start som personlig trener som mulig.

EVO ønsker å ha markedets mest kompetente personlig trenere på kjedenivå. For å oppnå dette legger vi til rette for deg som PT gjennom:
    •    34 gratis workshops hvert år med dyktige forelesere
    •    Markedets høyeste fortjeneste per PT time
    •    Mulighet til å starte ditt eget firma innenfor vår paraply
    •    Dyktige ledere med fokus på deg som PT

EVO sitt motto er at vi skal være ærlige og dedikerte mot våre medlemmer og PT.

For oss er samhold blant våre PT viktig, i tillegg til faglige samlinger avholder vi julebord og sommerfest hvor vi samler PT og ansatte fra hele Norge. Dette gir oss muligheten til å opprettholde det gode fellesskapet vi har skapt opp gjennom årene.

Som PT får du også fullt arbeidsantrekk, diverse utstyr som sekk, gymbag og andre kule EVO-artikler.

Når vi spurte våre PT hvor fornøyd de er med å være PT i EVO gir de en score på 5,4! (1: low score – 6: top score)

    •    «Markedets beste betingelser for PT» Vi legger til rette for at du skal kunne lykkes som PT og tjene gode penger. Som PT i EVO vil du drive din egen butikk i vår butikk. samtidig som du bidrar til at EVO Fitness leverer det beste treningstilbudet til våre medlemmer.

Våre personlige trenere drifter sitt eget foretak/firma og er bundet til EVO gjennom en konsulentkontrakt. For deg betyr det at du har 100% provisjon av PT-timene du selger, PT-kunden betaler hele beløpet for treningen direkte til deg. Du betaler en husleie til EVO på 2800,- og har turnus og servicetimer som du gjennomfører. Dette gir deg muligheten til å få godt betalt for jobben du gjennomfører.

Omsetning PT i EVO siste 5 år

Hva krever dere av  PTene i EVO?

For å sikre oss gode PT som passer inn i vårt miljø ser vi etter følgende egenskaper:
    •    Lærevillig                Søke faglig vekst
    •    Salgs innsikt            Søke ut av din «comfort zone»
    •    Lagspiller                 Forståelsen av fordelen med å være en del av noe
    •    Seriøsitet                  Du må ha en karriereplan, ikke de som ønsker å trene gratis
    •    Selvstendig              Du er selvgående og har en «voksen» tankegang.


Hvem er EVO?

-        ”EVO er opptatt av at du skal ha et rimelig og tilstrekkelig treningstilbud i nærheten av der du bor. Våre treningssentre er lekre, kompakte og fylt med kvalitetsutstyr. Hos EVO finner du det du trenger for å trene - verken mer eller mindre.”
-          EVO har ingen bindingstid og lik pris for alle: 359,-/mnd
-          35 sentre i Norge

Publisert: 20.08.2018 KL. 05:09
Kategori: Tips og Kuriosa
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.