Even Mannsåker

Foreleser

Even Mannsåker har ti års erfaring som muskel- og massasjeterapeut og seks år erfaring som fulltids PT. Han har også gått Naprapathøyskolen i Stockholm, og har mange videreutdanningskurs innen manuellterapi.
Han jobber til dagen med Smertehjelpen AS som foretar seg behandling, trening, kursing, bedriftsmassasje og smerterådgivng.

Even har hatt gleden av å coache et mangfold av store idrettsprofiler, og har vert manuellmedisinsk ansvarlig for MMA landslaget siden sesongen 2013.

Som idrettsprofil er Even en av Norges mest anerkjente Knockdown Karate fightere. Han har i underkant av 20års erfaring med kampsport og representerte Norges knockdown landslag mellom 2009 – 2013. Han har representert Norge i både EM og VM, og ble tatt ut til TV-serien Norges Beste Fighter.

Evens fokus er å se hele mennesket, ikke bare problemet, smerten eller utfordringen. Derfor er massasje et hyppig brukt verktøy, fordi det er et skånsomt lavterskel hjelpetilbud til kunder og andre personer som kan gi god effekt og bygge en tettere relasjon og et økt tillitsforhold.