Elaine Bloom

Elaine er gründer og daglig leder av selskapet ProjectBloom. Hun er utdannet innen pedagogikk, emosjonell intelligens og selvledelse, kompetanseledelse og lærin...
Elaine er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Utdannelse:

  • Master i karriereveiledning ved høgskolen i Sørøst Norge, HSN, ( pågående )
  • Bachelor i pedagogikk fra Universitet i Oslo
  • Executive Program som Kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og Teamcoaching fra Handelshøgskolen BI:
  • Sertifisert NLP Leader Master Coach fra NLP Leadership ( nå Leading Egde )

Kompetanse

Elaine driver www.elainebloom.no, og har solid, allsidig og bred erfaring som coach, mental trener, foredragsholder, foreleser, mellomleder, karriereveileder og pedagog. Hun har spesialisert seg på 5 fagfelt som gjensidig berører hverandre: karriereutvikling og karriereveiledning. Foredrag, forelesninger og storytelling. Mellomledelse og lederseminarer. Coaching og mental trening. Elaine har blant annet jobbet med flere tusen mennesker fra over 55 land, i alle aldre, med ulik bakgrunn, utdanning og med ulike utfordringer, problemstillinger og veivalg. Hun jobber både i Norge og i utlandet fortrinnsvis enten én til én og i større eller mindre grupper. Elaine sin spisskompetanse er forankret i i 8 grunnpilarer som omhandler: kontekst, forventninger, kommunikasjon, intensjon, relasjon, refleksjon, innhold og persepsjon. Disse grunnpilarene har blitt til gjennom 10 år med flere tusen menneskemøter, dybdeintervjuer og konkrete spørsmål for å finne frem til hvorfor vi tenker som vi tenker, føler som vi føler, velger som vi velger og handler som vi handler. Elaine sitt arbeid springer ut i fra en sirkulær og tverrfaglig tilnærming til metode, teknikker og verktøy

Foreleser på:

Foreleser på alle studier i temaene salg og markedsføring, kommunikasjon og mental trening

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.