Elisabeth Innselset

I 2005 startet AFPT med sin utdannelse til Personlig Trener. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå.

Elisabeth Innselset har mastergrad i idrettspsykologi fra Norges Teknisk Naturvitenskapelig Universitet (NTNU).  Masteroppgaven hadde fordyping i temaet Megareksi blant kroppsbyggere.

Elisabeth jobber til daglig som høyskolelektor ved Høgskolen i Volda, der hun forsker og underviser innen fysisk aktivitet og helse, kroppsøving i grunnskolelærerutdanningen, fagdidaktikk i kroppsøving i praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og undervisnings- og aktivitetslære i bachelorutdanningen i kroppsøving og idrett.
Hun har også lang erfaring fra treningsbransjen både som sportslig leder, gruppetreningskoordinator, gruppetreningsinstruktør og PT for ungdom (i alderen 13-15) som ønsker å ta studiolappen.

 

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.