Gina Flugstad Øistuen

Gina har sin kompetanse på kvinnefysiologi og utholdenhetstrening. Hennes yrkesmål er å skape mest mulig idrettsglede!

Gina Flugstad Øistuen er utholdenhetstrener, utholdenhetsutøver, forsker og foredragsholder. Hun har en bred trenererfaring etter å ha trent alt fra helt utrente personer til ungdommer med varierende ambisjoner og super-mosjonister med høye mål. I tillegg til å trene andre har hun mye egenerfaring med trening. I dag trener hun primært langrenn, løp og klatring med mål om å utvikle seg i alle tre. De siste 10 årene har hun satset langrenn og konkurrert i en rekke skirenn både i ut- og innland. Gina er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk med å trives med prosessen mot å nå sine treningsmål.

Gina har en master i fysisk prestasjonsevne med spesialisering innen fysiologi fra Norges Idrettshøgskole. Gjennom hennes masteroppgave forsket hun på hvordan menstruasjonssyklusen påvirker utholdenhetsprestasjon. Nå jobber hun som vitenskapelig assistent på Norges Idrettshøgskole hvor hun forsker videre på den manglende lenken i treningsfysiologi, kvinnelig utøvere. Hun reiser også rundt å holde foredrag for utøvere, trenere, foreldre og idrettsstudenter om kvinnefysiologi, trening, helse og prestasjon. Et tema hun brenner for å spre mer kunnskap og åpenhet rundt. I AFPT underviser Gina i utholdenhetstrening og skriver artikler til AFPT+.
 

UTDANNELSE

Master i fysisk prestasjonsevne – Norges Idrettshøgskole, 2019 – 2022

Bachelor i idrettsbiologi – Norges Idrettshøgskole, 2017 – 2019

 

 

NÅVÆRENDE ARBEID

Vitenskapelig assistent på FENDURA prosjektet ved Norges Idrettshøgskole 2022 –

Foreleser AFPT, 2022 –

Foredragsholder om «kvinner, trening, helse, utvikling og prestasjon», 2021 –

Online utholdenhetstrener, 2019 –

Erfaring

  • Tema «jenter, trening, utvikling, helse og prestasjon».
  • Driv Trening
  • Kjelsås IL
  • Team Valdres Ski
  • Eget foretak

Utdanning og kurs

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.