Mailinn Corrado-Knutsen

I 2005 startet AFPT med sin utdannelse til Personlig Trener. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå.

Mailinn Corrado-Knutsen har bachelorgrad i idrett fra Høgskulen i Volda og mastergrad i treningsvitenskap fra Montclair State University, NJ, USA. I sin mastergrad studerte Mailinn hvordan en ved hjelp av trening kan redusere risikoen for ryggsmerter i og under et svangerskap. Mailinn jobber til daglig som høgskolelektor ved seksjon for idrett og friluftsliv ved Høgskulen i Volda der hun underviser i bevegelseslære og -analyse, idrettspsykologi, fysiologi, samt helse og rørsle i barnehagelærerutdanningen.

Spesielle interesseområder er trening og graviditet, trening og ryggsmerter, rehabiliteringstrening for hjertepasienter og helsemessige aspekter ved fysisk aktivitet og trening for mennesker med spesielle utfordringer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.