Mari Sofie Stellander Fosland

Mari er utdannet fysioterapeut.

Å jobbe som personlig trener

Jeg valgte å bli PT for å kunne bistå mennesker på individnivå, med mål om å oppnå bedre helse og livskvalitet. Dette ledet med videre til valget om å utdanne meg som fysioterapeut, og spisset meg videre inn på gravide som målgruppe. Bakgrunnen for dette var behovet for ytterligere kompetanse for å kunne følge pasient/kunde gjennom et forløp av smerte, passivitet etc. til full funksjon, aktivitet og livskvalitet. I yrket som fysio/PT får jeg være med på denne reisen for pasienter/kunder. Særlig givende er arbeidet med kvinner under og etter graviditet. Norge har et stort behov for kompetente trenere for å møte en målgruppe som har behov for tilrettelagt trening ut fra funksjon og målsetning. Ved å være foreleser for PT utdanningen vil jeg være med å påvirke kunnskapen til studentene, slik at de kan møte en stadig bredere målgruppe og hjelpe de på veien til et mer aktivt liv.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Ved AFPT har vi et sterkt tverrfaglig miljø, mulighet for utvikling, høy kompetanse, fokus på kompetanseheving og kvalitet i alle ledd. AFPT er opptatt av å møte markedets krav og er fremad lente med oppdatert forskning.

Erfaring

  • Personlig trener og gruppetreningsinstruktør
  • Fysioterapeut – Kommune/Spesialisthelsetjeneste
  • Leder gruppetrening og personlig trening – PULS
  • Senterleder – PULS
  • Fysioterapeut kvinnehelse – PULS
  • Fysioterapeut– Stamina helse

Utdanning og kurs

Utdanning

2020
Personlig trener
Safe
2020
Fysioterapeut
Høgskolen i Oslo og Akershus

Kurs

2020
Gruppetrener instruktør
Sats skolen
2020
Treningsveileder
2020
Funksjonell Styrke
Sats skolen
2020
Kettlebells
Sats skolen
2020
Record Active
Record

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.