Mariann Deila Bryn

Mariann Deila har bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang siden 2013, gjennom drift av eget firma. Hun forlot jobben som strategisk analytiker...

Mariann startet først som personlig trener i eget studio i Porsgrunn. Etter kort tid i jobben oppdaget hun at en del kunder stadig falt tilbake til gamle uvaner. Det skjedde til tross for at de hadde tilegnet seg både erfaring og kunnskap innen kosthold og trening. «Hva er grunnene til at enkelte saboterer seg selv og handler stikk motsatt av hva de egentlig ønsker for egen helse?» undret hun.

 

Mariann innså at hindringene var mentale, og at hun trengte flere verktøy for å hjelpe denne kundegruppen mer effektivt. Jakten på gode løsninger ledet henne til mental trening og coaching. Hun har siden den gang utdannet seg til profesjonell coach i Norge og internasjonalt.

 

I dag jobber Mariann som mental trener en-til-en, i tillegg til å undervise i coaching og kommunikasjon hos Afpt. Hun er også fast foreleser og kursansvarlig hos Mentalskolen AS, som tilbyr et fullverdig utdanningsløp til profesjonell coach / mental trener over 2,5 år.

 

Fysisk trening er fortsatt en del av Marianns arbeidshverdag, ved at hun trener enkelte faste grupper hver uke, og arrangerer treningsreiser i inn- og utland.  

 

Bakgrunn:

 

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.