Stine Marie Løvoll

Stine jobber til daglig som personlig trener, instruktør og senterleder på Aktiv trening i Ørsta og Aktiv trening Volda. Hun tok PT-utdanning via NIH, og har en...

Stine jobber til daglig som personlig trener, instruktør og senterleder på Aktiv trening i Ørsta og Aktiv trening Volda. Hun tok PT-utdanning via NIH, og har en mastergrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Videre har hun supplert med ulike inngående kurs i styrketrening og kosthold. Selv er hun aktiv med både styrketrening og variert utholdenhetstrening, og er svært glad i toppturer.

Stine brenner for at alle skal ha fysisk og mental kapasitet til å gjøre livet rikt – intet mindre! Hun tenker at hver enkelt må bestemme hva som er viktig innhold i sin hverdag, men at yteevne uansett vil være et behov for alle! Gjennom sin jobb som senterleder og personlig trener ønsker hun å jobbe for samarbeid mellom treningssenter og andre helseaktører, samtidig som hun har nær kontakt med kundene – menneskene som opplever verdien av trening og fysisk aktivitet - for disse inspirerer!

Som foreleser i AFPT håper Stine å gi studentene solid og anvendelig kunnskap, men også innsikt i hvor viktig rolle du som PT kan ha ved å ufarliggjøre trening, og skape mestringsopplevelser. Ikke bare kan du bygge sterkere kropp, men også en sterkere selvtillit til å virkelig delta i livet.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.