3D trening

"3D trening" er et nytt treningsbegrep som er i vinden idag. Hva betyr det egentlig og tilfører det noe nytt til treningsindustrien
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om 3D trening

I denne fagsamlingen kommer vi til å diskutere når og hvordan bevegelse og belastning i flere retninger og kombinasjoner kan være fordelaktig, samt gjennomgang av mange morsomme og effektive øvelser.

Hvis du ønsker funksjonsforbedring i hverdagen og idrett kan denne type trening gi det et nytt perspektiv til hvordan treningen kan bedrives.

Dagen består hovedsakelig av praktisk trening og er rettet mot personlig trenere, gruppetreningsinstruktører og entusiastiske mosjonister.

Kursinnhold

 • Hva er 3D trening?
 • Hva er spesielt med det egentlig?
 • Er dette noe nytt?
 • Hverdagslige bevegelser vs gymøvelser
 • Du blir bra på det du gjør - Prinsippet om spesifisitet
 • Uforutsigbarhet, variasjon og varianter - Prinsippet om variasjon
 • "External cues" for motorisk innlæring.
 • Hvordan bruke 3D trening
 • Innlæring og kontroll - styrke - hastighet - kapasitet

3D vs tradisjonell styrketrening - hvordan komplimentere hverandre?

Praktisk trening: 

 • 3D Bevegelse og tøy
 • 3D styrke
 • 3D eksplosivitet

+ Tilgang til video av alle øvelser etter kurset.

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.