AFPT Weekend 2023

AFPT Weekend 2023 - det ultimate eventet for personlige trenere! Er du klar til å løfte kunnskapsnivået og karrieren til neste nivå? Møte en travel høst med en boost av motivasjon og inspirasjon? Da er dette eventet for deg! Bli med oss en hel helg i den vakre norske fjellheimen, fylt med spennende aktiviteter som treningstimer og inspirerende foredrag.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer

Om AFPT Weekend 2023

Som Personlig Trener i Norge jobber man mye på egen hånd. Denne friheten anses som en gode, men de fleste av oss har også tidvis behov for sosiale sammenkomster med andre i bransjen med de samme interesseområde som oss selv.

Det er nettopp derfor vi har laget AFPT Weekend; for å gi deg en arena hvor du kan få i pose og sekk, med både faglig og sosialt påfyll!

Sosialt samhold og nettverksbygging i fokus
Vårt fokus er å bygge nettverk og styrke posisjonen og samholdet mellom PTer i Norge. Uavhengig av om du jobber på senter, online eller er freelance på andre områder er vårt mål å tilby deg en opplevelsesrik helg og idéer du kan benytte med en gang. Tilbakemeldingene vi har fått når vi har arrangert AFPT Weekend tidligere har vært at det sosiale aspektet er det aller mest verdifulle og vi ønsker å gi deg dette.

Nei, du må ikke være med på alle timene
Vi har satt sammen et program med en rekke ulike treningstimer som gjentas flere ganger gjennom helgen slik at du har muligheten til å teste alt.
Samtidig er det viktig å presisere at du står fritt til å disponere tiden selv, som betyr at du ikke må være med på en eneste treningstime om du ikke ønsker det!

Mange av dere trener hele året og kanskje ønsker du deg bare en sosial og hyggelig helg på fjellet med likesinnede, med muligheten for faglig påfyll av høy kvalitet, men som ikke krever at du trener...her også.

Du kan fritt velge om og hvilke treningstimer og foredrag du vil være med på og om du i stedet ønsker å benytte tiden til egentid for å utforske det brede utvalget av aktiviteter i nærområdet – spill frisbee-golf, gå deg en tur i fjellet eller dra med deg noen på en sykkeltur rundt Ustedalsfjorden! Vi kan også anbefale å ta en pause i solveggen med andre deltagere – en gyllen mulighet til å utveksle kunnskap og erfaringer. Vi ønsker selvfølgelig å se deg mest mulig, men valget er ditt.

Programmet for helgen er klart og du behøver ikke å være redd for å være den sprekeste eller ikke, alle aktiviteter kan tilpasses og skaleres til den enkelte slik at du får best mulig utbytte. I tillegg til treningstimene har vi flere foredrag der «mennesket» står i fokus, og vi retter et ekstra søkelys på mental helse i forbindelse med trening - å skape positive assosiasjoner til fysisk aktivitet er et viktig aspekt å ta tak i.

I programmet vil du også finne tidsrom hvor representanter fra AFPT er tilgjengelig for å kunne svare på alle spørsmål du måtte ha. Enten det er personlige tips rundt egen trening, tips om markedsføring eller annen hjelp vi kan bidra med for å gjøre din hverdag bedre, vi skal gjøre vårt ytterste for å bistå!
Og, ikke nok med det - det vil være flere anerkjente samarbeidspartnere på plass som kan gi deg idéer, tilbud, kontakter og mye annet som kan hjelpe deg i din arbeidshverdag.
 

Du booker deg selv inn på de timene du vil være med på!
(Påmeldingsportalen åpner 1. juni og vil bli tilsendt per e-post etter påmelding)
 

Kommer du tidlig?

Gå ikke glipp av muligheten til å varme opp til AFPT Weekend med stil.
Hva med å benytte seg av hotellets fasiliteter som flotte treningsrom og spa? Eller gå, løp eller kast deg på̊ en sykkel rundt Ustedalsfjorden!


DATO OG STED

Dato

Det vil arrangeres treningstimer fra kl 13:30 fredag 11. august for deg som kommer tidlig.
Offisiell åpning er fredag 11.august. kl 18.00.
Avslutning søndag 13. august kl 12.00.
"Avslutt med stil" etter utsjekk med en siste løpetime kl. 14:00-15:00. For deg som enda ikke har fått nok!

Sted

Vestlia Resort Geilo.

 

HELGENS INNHOLD

Helgen er full av ulike treningsopplevelser og foredrag som skal gi deg inspirasjon og faglig påfyll. 
 

Foredrag og workshops

"Avhengighet - mer enn bare alkohol og narkotika"
Hvilke fellesnevnere finner vi igjen i alle former for avhengighet og hvordan håndterer vi disse? med Sigri Smidesang

"Mental trening og strategier for bedre mental helse"
En workshop med både teori og arbeidsoppgaver, med Elaine Bloom og Alexander Aalerud.

"Utholdenhet for Dummies"
Hvordan gjøre utholdenhetstrening enklere? med Andreas Skjetne


Treningstimer

Bryte- og basistrening
Stig Andre Berge og Fritz Aanes vil gjennomføre praktiske treningstimer og gi deg kunnskap om metodikken og utførelsen rundt trening med kroppsvekt. Bryte- og basistrening er en av de formene for trening som trenger lite utstyr og kan være et utrolig godt tilskudd å benytte når tilgangen på utstyr er liten. Perfekt for deg eller dine kunder som ikke har tilgang på masse utstyr.

Motbakkeløp
Løping i motbakke er kanskje en av de mest krevende aktivitetene man kan utføre. Hvordan kan man legge opp denne typen trening og skalere til ulike nivåer. Bakkeløping utfordrer selvfølgelig utholdenheten og setter ekstra belastning på baksiden av kroppen og er tidseffektivt trening. Motbakkeløp kan også gjennomføres på ulike måter for å gi ulike effekter. Gjennom disse timene får du muligheten til å teste og utforske det som du synes er mest interessant.

Barmarkstrening
Suksessen i fjor med å lære seg å benytte enkle verktøy og kroppsvekt for å skape styrke og utholdenhet gjentas. En stor variasjon av øvelser med og uten tilgang på utstyr og perfekt for trening i grupper. Som Personlig Trener er det å beherske gruppetrening en god måte å øke inntjeningen per time og trene flere mennesker samtidig.

Functional Fitness
De fleste har vel fått med seg denne treningsformen som kombinerer frivekter, turn, kroppsvekt og kondisjon for å skape en balansert treningsopplevelse og fysisk mestring. Treningen kombinerer komplekse bevegelser med kroppsvekt og utholdenhetselementer som kan settes sammen og programmeres på en underholdende og nesten ubegrenset måte. Trening trenger aldri lenger å bli kjedelig for verken deg eller dine kunder.

Mindful Mobility
Rolig treningsøkt med fokus på mobilitet. Mobilitet nedprioriteres av de fleste og sammen med det å lære seg å roe ned er dette trolig to av de elementene vi slurver mest med. Alt behøver ikke alltid å være med «gassen i bånn». Her kan man få verktøy som kompletterer den harde treningen.


Alle treningstimene vil gjentas flere ganger gjennom helgen slik at du har muligheten til å teste alt. Ved stort behov vil vi fylle på med flere aktiviteter. 
Link til påmelding til de ulike treningstimene sendes ut fra 1. juni.


Sosiale aktiviteter

Helgen har som mål å være like mye en arena for nettverksbygging og sosialt samhold, som en faglig arena. Gjennom helgen vil vi prioritere det vi i AFPT mener er det viktige, nemlig mennesker.

Middag
Både fredag og lørdag arrangeres det middag for alle deltagerne. Lørdagen vil bli hovedmiddag, hvor vi samler alle deltagerne til en lang og sosial kveld.
 

Moduler

- AFPT Weekend 2023 består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.