Calisthenics & Street Workout

Street Workout er konkurranse- og freestyle formen av Calisthenics / egenvektstrening. Her får du nye, spennende og ikke minst nyttige verktøy til både egen trening og til verktøykassen din som Personlig Trener.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om Calisthenics & Street Workout

Om kurset

Kurset har som målsetning å lære deg hvordan du benytter kroppsvektstrening i din egen trening eller i trening av dine kunder. Gjennom tre dager vil du lære om og øve på anatomi, biomekanikk, øvelsesprogresjoner, skader og annet knyttet til Calisthenics.

Med denne kunnskapen kan du benytte ringer, stenger og kroppsvekt som verktøy for å gjøre treningen effektiv, morsom og utfordrende på alle nivåer. Kurset vil prioritere å lære deg øvelser og progresjoner fra A til Å slik at du lett kan tilpasse treningen til individets nivå. Undervisningen vil holdes av aktive Calisthenics aktører sammen med AFPT for å sikre både den faglige kompetansen, samt den praktisk evnen til å gjennomføre til og med de mest kompliserte og utfordrende momenter.

Street Workout tar egenvektstrening til et helt nytt nivå. Det kommer til tas utgangspunkt i kjente grunnleggende øvelser, som skal videreutvikles til mer avanserte og komplekse øvelser som stiller større krav til fysikk, koordinasjon og balanse. Det rettes mye fokus mot å sette disse øvelsene sammen til rutiner og kunstneriske kombinasjonsøvelser. Alle øvelser vil gjennomgås med gradvis progresjon. All treningen foregår uten ytre belastning.

Street Workout er en morsom, kreativ og utfordrende måte å trene på der selvutvikling, progresjon og motivasjon står i fokus.

Noen av øvelsene vi kommer til å gjennomgå denne helgen er:

  • Pull-ups (ulike varianter)
  • Muscle-ups
  • Dips (ulike varianter)
  • Levers (front & back)
  • Human Flag
  • Push-ups (ulike varianter)

På alle øvelsene vi gjennomgår har vi fokus på hvordan øvelsen i seg selv utføres, hvordan øke eller redusere motstand i øvelsen og hvordan øvelsen kan assisteres.

For 5 år siden gikk YouTube videoen med "Hannibal For King"
(se: http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ) som er farsott over hele verden. Denne videoen var med på å restarte hele denne treningsformen i Norge.

Referanser:

"Øvelse øvelse øvesle!! Calisthenics kurset i helgen var noe av det kuleste jeg har vært med på på lenge".

- Anno Elo, student ved det første Calisthenics kurset

Storfornøyde deltakere fra forrige samling hadde dette å si etter den første Street Workout fagsamlingen:

"Lasse var en veldig dyktig, inspirerende og inkluderende kursholder. Knallbra!"

"Jeg personlig fikk mye utbytte i forhold til de elementene jeg ønsker å jobbe fremover."

"For meg var dette veldig inspirerende, og har gjort meg enda mer nysgjerrig. Jeg syntes kursholderne gjorde en veldig god jobb, både i forhold til å instruere, motivere og utfordre."


Anbefalte forkunnskaper:

Solid bakgrunn fra styrketrening.


Foreleser:

Lasse Tufte + gjesteforeleser


Bilder fra tidligere samlinger kan du se her.

Er du klar til å lære og mestre trening med egen kroppsvekt? 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.