Hannibal for King

Endelig kan du oppleve legenden.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om Hannibal for King

The wait is over!
Hannibal For King, The Wait is Over, Norwegian Tour

Hannibal Tyron Lanham aka Hannibal For King er muligens den mest kjente og den som har holdt på lengst med Calisthenics (egenvektstrening) i den moderne tid! Nå kommer han til Norge for første gang og skal holde en rekke workshops i treningsformen calisthenics som har tatt Norge med storm. Medhjelperene og arrangørene av workshopen er Ahmed og Sander fra Team Physix som du kanskje har sett i deres egen dokumentarserie på NRKpuls.

Hannibal Tyron Lanham
37 år
Bor I Jamaica Queens, New York
Høyde 172. Vekt 80kg
Trent calisthenics i 20 år
Ingen spesiell treningsbakgrunn før dette

Ahmed Valentino Kerigo
29 år
Bor på Kløfta, Akershus
Høyde 175. Vekt 75 kg
Trent Calisthenics i 3 år
Treningsbakgrunn: kampsport og dans

Sander Bratlie
27 år
Bor i Oslo Sentrum
Høyde 184. Vekt 88kg
Trent Calisthenics i 2 år
Treningsbakgrunn: fotball, styrkeløft, kampsport.

4. -10. mai kommer legenden, som har inspirert og gjort så mange rundt om i verden målløs med sine ekstreme kroppsvektsøvelser. For de fleste som er interessert i egenvektstrening er Hannibal en av de første de kommer over når de spør eller søker etter noen de burde se på for å bli inspirert.
Besøket i Norge blir Hannibals første besøk i Skandinavia og totalt hans andre reise utenfor USA.
Han skal være her i 7 dager og holde totalt 5 workshops. Gutta som står bak dette storslåtte besøket er Ahmed og Sander fra Team Physix.
De har lenge hatt lyst til å få legenden over, og endelig har de klart det!
Norge er sultne på å lære mer og lære fra de eldste og beste, derfor har vi fått han hit. Miljøet er ikke så stort ennå, men vi vet at det vil vokse og vi håper at det å få en mann som Hannibal For King hit vil gi de i Norge som elsker denne treningsformen mer inspirasjon, mer historie bak hvordan “fenomenet” startet og nye øvelser som vil gi dem påfyll med mer mestringsfølelse.
Vi påstår at det er ikke mange treningsformer som gir like umiddelbar mestringsfølelse som egenvektstrening. Det er noe eget med det å mestre kroppen.

Hannibal har en en rå fysikk og den er bygd opp av kun trening med egenvekt.
I 20 år har han trent rundt om i parker i New York. Hannibal selv, er vokst opp og bor I den tøffeste delen i New York, Jamaica Queens. Aktivitets tilbudene var ikke mange når han vokste opp og er fortsatt ikke noe særlig å skryte av, så de som trener i dette området, trener stort sett i parkene som er der. Hannibal ble introdusert for egenvektstreningen igjennom broren. Storebroren hadde sittet inne i 4 år. Når han kom ut og hjem til familien, begynte han å vekke Hannibal grytidlig hver morgen for å “hit the bars”. Han har innrømt at det var tungt i starten, men han ga seg ikke og lot treningen “vokse på seg”. Det, dette endte med er at han nå er i parken 2-3 ganger hver dag og trener ca. 1-2 timer om gangen. Han teller ikke set(serier) han trener på tid. Han har en fast rutine som han kaller “around the world” som går ut på pull ups, dips og push ups. Dette er 1 runde og denne runden kjører han om og om igjen til tiden er over.

Når det gjelder kostholdet til denne mannen, så er det kanskje ikke det kostholdet vi personlig vil anbefale andre. Men mannen spiser altså stort sett det han kaller for junk food. Han elsker burgere og fries. Han liker selvfølgelig sunn mat, men det er noe med kombinasjonen kjøtt, bacon, ost og brødet som han ikke kan få nok av. Han spiser det som gjør han lykkelig. Å han spiser så mye han vil, fordi han trener så mye han vil. Hans filosofi er: Om du spiser mer, må du trene mer.  Han har tatt sitt valg med kosten, men anbefaler det ikke til andre.

Egenvektstreningen har åpnet mange dører for Hannibal og nå blant annet en tur til eksotiske Norge, en plass han aldri hadde tenkt til å besøke.
Det kommer også en DVD med Hannibal som heter “The Wait Is Over”.
Tidligere i år var han æresgjest under et av verdensmesterskapene som ble holdt i konkurranseformen av egenvektstrening som kalles Street Workout.
Det som er den største motivasjonen og drivkraften er det å se alle som kommer til parken bare for å møte han. De kommer for å snakke med, se på, lære og for å fortelle at han har inspirert de til å begynne å løfte seg selv. Han liker spesielt å se familier som kommer sammen og henger i stengene sammen.

Vi har holdt mange workshops i Norge, men dette blir noe ekstra spesielt. Å med Optimal Trening og AFPT i ryggen kommer dette til å bli de beste workshopene vi har holdt.

Hannibal For King er klar.
Sander og Ahmed er klar.
Er Norge klar?

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.