Senior Trainer

Norges befolkning blir eldre og eldre, og allerede de neste ti årene er den såkalte eldrebølgen over oss. Da runder nemlig den store etterkrigsgenerasjonen 80 år.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Finanisering av eldrebølgen og de kommende økte helseutgiftene er en stor utfordring. Med flere og flere som blir eldre vil kostnadsbildet øke dramatisk de neste årene. Om livskvaliteten og helsen ikke øker i takt med økt livslengde vil vi står foran mange utfordringer.

Vi mister 40 prosent av vår muskelmasse fra vi er 50 til vi er 90 år gamle med konsekvenser som langsommere gange, større risiko for fall og frakturer og mye annet. Norge ligger på 11.plass i  verden i den såkalte HALE statistikken (Health Adjusted Life Expectancy, eller gode leveår) og i et av verdens mest ressurssterke land burde vi vært høyere på statistikken.

Den gjennosmnittlige levealderen i Norge er 82,51 år og med HALE tilsvarende 72,0 år betyr det at de siste 10 årene av et individs liv tilbringes med under optimal helse. Dette vil vi gjøre noe med.

Senior Trainer er tatt frem for å få ut og frem informasjonen om hva som skjer med økende alder og hvordan vi kan påvirke dette.

Hvordan er aktivitetsanbefalingene? Hvordan er ernæringsanbefalingene? Hvordan bør eldre trene for å opprettholde helsen over mange år?

Gjennom 9 dager går vi grundig gjennom hva som skjer med økende alder, hvordan vi bør tilpasse livsstilen, ernæringen og aktiviteten og hvordan vi kan sikre individets helse.

Velkommen til Senior Trainer.

Studiesteder

Oslo

Moduler

- Senior Trainer består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning
Multiple choice eksamen

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.