Serie som gir suksess: Baksiden- for prestasjon og utseende

Kroppens bakside, eller det vi på fagspråket kaller posterior chain er i fokus av mange anledninger. For noen er det kroppens kraftsentrum, for noen er den ansvarlig for hurtighet og fart, for noen gir deg et ønsket utseende og for noen er det bare...baksiden.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Suksess som Personlig Trener krever at du skaper resultater for dine kunder. Fornøyde kunder gir god reklame og bidrar til å gi deg enda flere kunder. Baksiden av kroppen er et fokusområde for mange enten det er fordi de vil forbedre sitt eget utseende, øke sin hurtighet og kraft eller forebygge smerter og ubehag.

Denne fagsamlingen skal gi Deg forståelsen og verktøyene du trenger for å oppnå det resultatet du ønsker, enten målsetningen din er å forbedre baksiden, øke hurtighet og kraft, forbedre eller forebygge rygg-, kne- og hofteplager eller bare fordi dette er en av kroppens største muskelgrupper så skal denne fagsamlingen gi Deg det Du behøver å vite for å skape de resultatene du eller dine kunder ønsker.

Silje Mariela  Westby og Espen Arntzen skal sammen gi deg det du behøver å vite av både teoretik og praktisk kunnskap for å skape resultater.

Innhold i fagsamlingen:

  • Anatomi: rygg, sete og bakside lår
  • Funksjonell anatomi: samspillet mellom musklene i bevegelse og viktigheten av setet i ankel, kne, hofte og ryggplager
  • Treningsmetoder: de beste metodene for styrke og muskelvekst
  • Praktisk trening: De beste øvelsene

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.