Programdesign og ernæring for muskelvekst

Denne fagdagen vil ta for seg de viktigste faktorer og variabler i et program for muskelvekst og styrkeutvikling med optimal ernæring rettet mot dette.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om Programdesign og ernæring for muskelvekst

Denne fagdagen vil ta for seg de viktigste faktorer og variabler i et program for muskelvekst og styrkeutvikling med optimal ernæring rettet mot dette.
Et program som medfører muskelvekst og/eller styrkeutvikling kan være viktig for eldre, ved endring av kroppssammensetning, personer som ønsker en sterk og funksjonell kropp, i idrett, ved ønske om kroppslige forandringer og ikke minst for motivasjon.

Vår ernæringsstatus vil i stor grad påvirke det hormonelle miljøet og tilgangen på næringsstoffer som vil gi muskulaturen optimale forhold til å respondere på styrketreningen. Derfor er det viktig at både treningsprogrammet og ernæringen optimaliseres for best resultat.

Del en handler om treningsprinsipper og metoder for styrke og hypertrofi. Vi vil gå igjennom de ulike variablene i et program og hvordan du skal tilpasse disse for rett individ og målsetning. Vi vil se på prinsipper, metoder og dykke dypt inn i forskningen og erfaringer som er gjort på området.

Del to handler om ernæring og vil gå igjennom de ulike faktorene som er viktig for å optimalisere et kosthold for maksimal muskelvekst og styrke. Alt fra hvor mye kalorier du bør spise, fordeling av næringsstoffer, timing i forhold til trening, til hvilke kosttilskudd som kan være fornuftige å inkludere i kostholdet. Målet er at du skal sitte igjen med nok kunnskap til å individuelt optimalisere ditt eget kosthold ut ifra ditt utgangspunkt og målsetninger.

 

Workshopen avholdes på Asker Treningssenter i Lennsmannnslia i Asker, et senter på 4000 kvm med alle fasiliteter.

 

Moduler

- Programdesign og ernæring for muskelvekst består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.