Våre forelesere

Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

#Team AFPT

- Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt.

«Alexander har lang fartstid i treningsbransjen og har jobbet som personlig trener siden 2006 og som foreleser siden 2009...»
«Andreas har sin kompetanse både som PT og innen sosiale medier.»
«Arve er høgskolelektor i idrett og friluftsliv ved Høgskolen i Volda. Hos AFPT underviser han på PT studiet og fysisk tr...»
«Benjamin er fagansvarlig hos AFPT, er utdannet naprapat og har en bachelor i treningsfysiologi.»
«Chris har flere års kunnskap som både trener og foreleser innen Personlig Trening.»
«Christian er eier og grunnlegger av PT Gruppen Norge og foreleser på Salg, markedsføring & coaching samt PT.»
«Christian Pettersson var en av de første personlige trenerne i Norge og har trent alt fra meget profilerte personer til...»
«Dan er i dag PT-ansvarlig for Premium PT - Din online trener, og jobber som PT hos EVO.»
«Darren Treloar er en tidligere profesjonel hockey spiller fra Toronto, Canada. Darren spilte og trente profesjonelt i ov...»
«Ansvarlig for AFPT kettlebells sertifisering.»
«Eirik har en mastergrad i idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole.»
«Elaine Bloom står bak karrierehelse.no, driver elainebloom.no, og jobber som faglærer, foredragsholder, mental trener og...»
«Espen er grunnleggeren av AFPT.»
«Gina har sin kompetanse på kvinnefysiologi og utholdenhetstrening. Hennes yrkesmål er å skape mest mulig idrettsglede!»
«Fremgangen man jakter hos toppidrettsutøvere er ofte brøkdeler av et sekund, eller millimeter i forbedring.»
«Ian Houghton er naprapat, performance coach og daglig leder av Scandinavian Health & Performance (SHP).»
«Inger Houghton, nutritionist og personlig trener. Har siden høsten 2011 jobbet som hovedansvarlig for ernæring og person...»
«Ingrid har en mastergrad i idrettsbiologi fra Norges Idrettshøgskole og en doktorgrad i fysiologi fra Universitetet i Os...»
«Jon-Ivar eier Momentum Trening, og jobber der som rehab trener og personlig trener. Han foreleser på vår PT-utdanning, U...»
«Juma har en mastergrad i idrettsernæring, er utdannet personlig trener og har ansvaret for Kostholdsveileder-utdanningen...»
«Karar Joda er PT salgsleder i Family Sportsclub og har lang fartstid i treningsbransjen. Utdannet PT hos AFPT og med erf...»
«Katrine er utdannet førskolelærer og fysioterapeut og jobber til daglig som leder for en avdeling som håndterer muskel-...»
«Kine er i dag Markedsansvarlig hos AFPT. Kine har 20 år med salgs- og markedsføringsbakgrunn bak seg.»
«Kristin har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske høyskole, personlig trener og gruppetreningsinstruktør fr...»
«Lars jobber i Olympiatoppen og som fysisk trener og helsekoordinator. Hos AFPT foreleser han på Rehab Trainer.»
«Lars har en bachelor fra Norges Idrettshøgskole og er en svært erfaren personlig trener. Han har vært produktsjef i EVO...»
«Line har en bachelorgrad i ernæring fra Bjørknes Høyskole i Oslo, og PT utdannelse fra AFPT. Line var den første som ble...»
«Lise hjelper deg når du har spørsmål i forbindelser med fakturaer og betaling»
«Magnus er utdannet idrettsfysiolog (MSc). Etter 5 år på Norges Idrettshøgskole gikk han ut med en mastergrad i Fysisk Pr...»
«Mariann Deila har bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang siden 2013, gjennom drift av eget firma. Hun...»
«Om det er en ting jeg syns er hakket gøyere enn å ha PT timer og følge opp kunder så må det være å forelese og undervise...»
«Martin jobber som administrasjonsansvarlig i AFPT.»
«Fysioterapaut, crossfit coach, kostholdveileder og idrettsutøver. Nå også foreleser for AFPT sin videreutdanning Functio...»
«Melina er en av de aller nyeste tilskuddene til AFPT.»
«Morgan jobber som Personlig Trener og foreleser hos AFPT.»
«Per Inge er foreleser i fysiologi for fysioterapeutene ved OsloMet, og i treningsfysiologi, treningslære og fysisk aktiv...»
«Scott er regionsansvarlig for PT i SATS og er en av Norges mest erfarne personlig trenere. Du finner ham på de praktiske...»
«Simen Aaslund foreleser om utholdenhetstrening for AFPT.»
«Engasjert foreleser med bred erfaring fra treningsbransjen.»
«Soroush er deleier av ATA treningsutstyr, produktutvikler i Actic-kjeden og eier/driver av CrossFit Asker.»
«Stian skriver en doktorgrad i biomekanikk som omhandler muskelmodelleringer i knebøy. I tillegg jobber han som online PT...»
«Stine jobber til daglig som personlig trener, instruktør og senterleder på Aktiv trening i Ørsta og Aktiv trening Volda....»
«Tomas Fjeldberg har siden 2007 opplevd stor suksess som Personlig trener. I ELIXIA har han vært en av de mest selgende P...»
«Tommy har jobbet som Personlig trener i over 10 år.»
«Arve er høgskolelektor i idrett og friluftsliv ved Høgskolen i Volda. Hos AFPT underviser han på PT studiet og fysisk tr...»
«Elisabeth jobber til daglig som høyskolelektor ved Høgskolen i Volda, der hun m.a. forsker og underviser innen fysisk ak...»
«Helga jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der hun forsker og underviser innen fagene idrettsps...»
«Kjetil jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der han forsker og underviser innen fagene fysiolog...»
«Mailinn jobber til daglig som høgskolelektor ved seksjon for idrett og friluftsliv ved Høgskulen i Volda.»

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.