Våre mentorer

AFPT består av et team på 40 individer med ulike fartstid i bransjen. Erfaringen spenner fra tre til 40 år avhengig av hvilken mentor du benytter.

«Alexander har lang fartstid i treningsbransjen og har jobbet som personlig trener siden 2006 og som foreleser siden 2009...»
«Andreas har sin kompetanse både som PT og innen sosiale medier.»
«Anethe er eier av nyoppstartede OsloHelseStudio, og er foreleser på AFPT Business School.»
«Benjamin er fagansvarlig hos AFPT, er utdannet naprapat og har en bachelor i treningsfysiologi.»
«Chris har flere års kunnskap som både trener og foreleser innen Personlig Trening.»
«Christian Pettersson var en av de første personlige trenerne i Norge og har trent alt fra meget profilerte personer til...»
«Dan er i dag PT-ansvarlig for Premium PT - Din online trener, og jobber som PT hos EVO.»
«Ansvarlig for AFPT kettlebells sertifisering.»
«Elaine Bloom står bak karrierehelse.no, driver elainebloom.no, og jobber som faglærer, foredragsholder, mental trener og...»
«Ian Houghton er naprapat, performance coach og daglig leder av Scandinavian Health & Performance (SHP).»
«Jon-Ivar eier Momentum Trening, og jobber der som rehab trener og personlig trener. Han foreleser på vår PT-utdanning, U...»
«Juma har en mastergrad i idrettsernæring, er utdannet personlig trener og har ansvaret for Kostholdsveileder-utdanningen...»
«Kine er i dag Markedsansvarlig hos AFPT. Kine har 20 år med salgs- og markedsføringsbakgrunn bak seg.»
«Lars har en bachelor fra Norges Idrettshøgskole og er en svært erfaren personlig trener. Han har vært produktsjef i EVO...»
«Line har en bachelorgrad i ernæring fra Bjørknes Høyskole i Oslo, og PT utdannelse fra AFPT. Line var den første som ble...»
«Magnus er utdannet idrettsfysiolog (MSc). Etter 5 år på Norges Idrettshøgskole gikk han ut med en mastergrad i Fysisk Pr...»
«Melina er en av de aller nyeste tilskuddene til AFPT.»
«Morgan jobber som Personlig Trener og foreleser hos AFPT.»
«Scott er regionsansvarlig for PT i SATS og er en av Norges mest erfarne personlig trenere. Du finner ham på de praktiske...»
«Simen Aaslund foreleser om utholdenhetstrening for AFPT.»
«Soroush er deleier av ATA treningsutstyr, produktutvikler i Actic-kjeden og eier/driver av CrossFit Asker.»
«Tomas Fjeldberg har siden 2007 opplevd stor suksess som Personlig trener. I ELIXIA har han vært en av de mest selgende P...»
«Tommy har jobbet som Personlig trener i over 10 år.»

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.