PT som yrke

Gratis informasjonsmøte med AFPT!

Nettbasert / Webinar

Om informasjonsmøtet

Magien i klasserommet

Vi kjører nå et gratis nettbasert informasjonsmøte med Kine Arntzen. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2003 og har de siste 8 årene vært markedsansvarlig i AFPT. Hun har vært mestselgende i flere av jobbene hun har hatt og er en dame med litt mer pågangsmot enn de aller fleste.

Kine vil kunne svare på alle spørsmål du eventuelt måtte ha i forbindelse med en Personlig trener utdanning og hva du kan bruke denne utdanningen til.

Meld deg på

Kine Arntzen, bli kjent med Kine

Meld deg på
Vil du bli Personlig Trener? Velkommen til vårt digitale informasjonsmøte om studier i AFPT!
Tirsdag, 27 Jun, 2023 kl. 20:00
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.

Vi opplever at vi har to typer studenter:

 1. De som bruker utdanningen for å få seg en jobb innen trening og helse
 2. De som bruker utdanningen for å lære seg mer om trening. Enten det er livsstilsendring de ønsker eller økt kunnskapsnivå

Hvorfor det arrangeres og hva lærer du?

I dette gratis nettbaserte informasjonsmøte, vil vi du lære følgende:
 

 1. Hvordan foregår et studieløp
 2. Hvilke jobber kan du få med en personlig trener utdanning
 3. Hva kan man forvente av lønn.
 4. Hvor mye har videreutdanning å si. 
 5. Hvordan få mest mulig ut av utdanningen din
 6. Hvordan treningsbransjen ser ut i fremtiden
 7. Hjelp til å velge et studieløp som passer deg
 8. Spørsmålsrunde fra deltakere
 9. Og mye, mye mer. 
Meld deg på

Under ser du et utdrag av våre studenter.

Først ut er Argjent Ahmeti er en av våre tidligere studenter. Han ble raskt den mestselgende Personlig treneren i Evo systemet og innkasserte en inntekt på hele 1,7 millioner kroner. Argjent har følgende å si om AFPT: 

Argjent Ahmeti

"Det er vanskelig å si hva som er aller best med AFPT, men jeg vil trekke frem miljøet og foreleserne. Å studere med AFPT en følelse av at man blir sett og ivaretatt, samtidig bra faglig påfyll av gode forelesere. Jeg kan vel være så ærlig å si at jeg aldri har likt meg bedre på en skolebenk, enn det jeg har gjort hos AFPT.

Jeg tenkte på selve studiet som en veldig god investering i min fremtid, som vil ta meg et steg nærmere drømmen min som var å jobbe med noe jeg virkelig elsket. Du må knekke egget for å lage omelett, og prisen man betaler er ingenting sammenlignet med hva man får igjen. Jeg er utrolig glad jeg tok valget, og har aldri sett meg tilbake.»

Christine Drage

"Skolestart gikk over all forventning! Jeg var litt nervøs den første dagen, da det var flere år siden jeg sist gikk på skole. Vi har jo alltid litt forventninger og bekymringer både når det kommer til medelever og lærere. Her hadde jeg heldigvis ingen grunn til å bekymre meg! Klassen vår var virkelig eksemplarisk, og vi hadde det utrolig kjekt sammen under forelesnings helgene. Disse helgene gikk altfor fort, og vi møttes på fritiden både for å studere og trene sammen. Under utdanningen opprettet vi en SnapChat gruppe, hvor vi fremdeles sender bilder og prater med hverandre ukentlig. - Jeg har fått venner for livet»

Thomas Rønningen

Thomas Rønningen mottaker av Hans Majestets kongens pokal, 6x Norgesmester, 4x Nordisk mester og vunnet Bundesligaen i bryting.

"Du skjønner fort at foreleserne er godt forberedt og brenner for yrket sitt. Hos AFPT er det forelesere for alle, med det mener jeg at noen vil treffe deg slik at du går ut av klasserommet super motivert. Jeg kunne nevnt et par favoritter men det blir feil, fordi alle var ekstremt dyktige på sitt felt."

Sindre Antonsen

Sindre Antonsen er en tideligere student som fikk jobb som daglig leder på et treningssenter under studiet.

"Etter studiene har det gått veldig bra. Jeg har fått jobb som personlig trener og blitt daglig leder for Evo Lillestrøm. Jeg fikk også delta i en artikkel for romerikes blad, der temaet var kroppspress. Et tema jeg synes er veldig viktig, temaet ble også diskutert med de fleste foreleserne på skolen.

Alt handler om verdien av produktet. Noe som jeg skulle ønsket kunne blitt vist før man eventuelt hadde startet. For det er absolutt tydelig hvorfor prisen er som den er. Pengene går rett tilbake til studentene, gjennom dyktige forelesere, studentweb hvor det alltid er mulighet til å lese på pensum, ta prøver. Påfyll på nye forskninger og konstant oppdatering av pensumet. I tillegg til at AFPT konstant prøver å finne en måte å gi studenten muligheter til å lykkes, ved å oppdatere studentweb med nye muligheter. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet, og mener dette var ett av mine livs beste valg."

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.