Espen Arntzen

Espen er grunnleggeren av AFPT.

Å jobbe som personlig trener

Når jeg var liten var jeg alltid den som ble valgt sist i gymtimen. I tillegg til å være unormalt tynn var dette en situasjon som var ganske ubehagelig. Om man da i tillegg legger til at jeg ikke har et eneste fysisk talent har man oppskriften på en som er langt unna den kule gutten i klassen som alle ville henge med. Tilfeldigvis var min kjære far tilhenger av styrketrening da han i sin ungdom trente med noen spydkastere der styrketrening var et fast innslag. Som ung gutt var derfor gleden stor når vektene ble hentet fra besteforeldrene og plassert i huset. Her fant jeg gleden i styrketrening og sakte men sikkert opplevde jeg at jeg ikke lenger var dårligst i alt. 

Påvirkning på menneskers liv og valg

Interessen var altoppslukende og medførte at utdannelsesvalgene ble tatt basert på dette og naprapatstudiet i 1994-98 var et naturlig valg. Tilfeldighetene hadde det slik at markedet var modent for en aktør innen trening, helse og ernæring og i 2004 ble AFPT født. Siden den gang har dette vært mitt liv og jeg har vært ekstremt heldig å få leve av min lidenskap og få jobben ved siden av mange av de menneskene jeg respekterer mest.

Yrket har påvirket meg mest ved at jeg ser direkte hvilken påvirkning vi har på menneskers liv og valg. Mange har funnet sitt drømmeyrke og via det påvirker de mange individer til å ta valg som forbedrer deres liv. Privilegiet er å få lov til å møte mennesker som bidrar til verden og som strever etter å etterlate den som et bedre sted.

Det beste er studentene

Det jeg brenner mest for er gleden av  se andre oppnå sine mål, enten det er en foreleser, trener eller kunde som gjennom innsats får de resultatene og de drømmen de ønsker oppfylt.

Det beste med å være foreleser er studentene. Vi mener bestemt at vi har #markedetsbestestudenter og vi er utrolig stolte av deres prestasjoner. På en god andreplass kommer det at vi kan bidra til at verden blir et bedre sted ved å kunne gi videre til barn, veldedige formål og andre tiltak. På tredjeplass er privilegiet med å ha noen av de beste menneskene jeg vet som kollegaer og venner. De er virkelig min utvidede familie og jeg er stolt av å være en del av teamet.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Studentene og foreleserne er alt. Ikke bare møter vi motiverte studenter som går for drømmen sin, men jeg får også være en del av et team som virkelig ønsker å gjøre verden bedre. Å være omgitt av smarte mennesker med gode intensjoner gjør at man skjerper seg og fordelen med å henge med gode mennesker er at man blir litt som selskapet man holder.
 

Erfaring

  • Trent landslaget i svømming (sent 90-tallet)
  • Trent ishockey spillere på høyeste nivå
  • Trent sprint utøvere på høyeste nivå
  • Gleden av å trene utallige PT klienter
  • 27 års erfaring som Personlig trener
  • Over 20 års erfaring med undervisning innen trening, helse og kosthold
  • 2 NM tilter i Atletic Fitness (2000 og 2002)
  • Streber etter å være verdens beste far

Utdanning og kurs

Utdanning

Naprapat
Stockholm
Personlig trener
ISSA

Kurs

PICP Level 1,2,3 og 4
PICP Sport Specific Strength Training
strength coach
CHEK Institute
Programdesign
CHEK Institute

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.