AFPT dagen 2020

Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Vi mener vi har et samfunnsansvar. Et samfunnsansvar for å bidra til å forbedre Norges helse. Sammen med deg ønsker vi å bidra til å gjøre Norge til verdens sunneste land og nettopp derfor arrangerer vi AFPT dagen 2020. Selv om AFPT familien er viktig for oss er samlingen åpen for Personlig Trenere i hele landet, ikke bare de som har gått hos oss. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Som et ledd i det vi mener er vårt samfunnsansvar - å tilgjengeliggjøre kunnskap til alle som behøver det - ønsker vi å invitere alle utdannede Personlige Trenere i landet til en gratis fagdag. Det gjennomgående temaet vil være FOLKEHELSE med fokus på hva vi kan gjøre, hvordan vi som trenere kan bidra til å løse denne enorme utfordringen, foredrag av kjente idrettspersonligheter og fagpersoner som forteller deg hvordan du kan lykkes, samt presentasjon av en mengde interessante temaer som vil kunne bidra til å gjøre din hverdag bedre og enklere.

Dagen inkluderer lunch, kaffe og te samt frukt.

Utdrag av innhold

09-0945: Innledning om status i Norge
1000-1100: Jan Hoff: Utholdenhetstrening og folkehelse. 
1130-1145: Grace Bullen,et av Norges OL håp for 2022
1200-1230: Charlotte Akselsen: Hva gjorde vi for å oppnå resultatene? Foredrag med kunde som gir "oppskriften" som fungerte for de.
1230-1300: AFPT AWARDS
1300-1400: Lunch
1400-1500: Jørgen Norheim: Mental trening og motivasjon for å oppnå endringer
1530-1600: Vårt samfunnsansvar som selskap og som individ
1600-1700: Ole Petter Hjelle: Sterk hjerne med aktiv kropp
1715-1800: Paneldebatt: Hvilken rolle spiller Personlige Trenere i folkehelsearbeidet?
Deltagere: Atle Arntzen-SATS, Ole Petter Hjelle- lege, Yngvar Andersen- PT
1800: Avslutning

Det er begrensede antall plasser så vi anbefaler at du er raskt ute.

Vi gleder oss til å se deg!

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.