Performance Trainer

Endelig er den her: AFPT sin Performance Trainer
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om Performance Trainer

Gjennom mange år har vi sett et økende behov av kompetanse innen idrett og prestasjon i alle aldre. Individer som starter sin aktivitet i ung alder er i behov av å få riktig veiledning på lik linje som voksne individer som ønsker å maksimere sin prestasjon.

Vårt mål er å ikke lære kroppen å bevege seg på nytt, men se til at den aldri slutter å bevege seg som den er ment fra naturen sin side.

Denne utdannelsen har målsetning om å lære treneren å forstå bevegelse fra grunnen og kunne bygge videre på dette. En optimal prestasjon krever et godt fundament å stå på og med denne utdannelsen skal du ikke bare lære deg å skape fundamentet, men å bygge videre på det.
Utdannelsen er for deg som virkelig vil spisse din kompetanse utover det vanlige og lære av de beste. AFPT har igjen håndplukket lærere som utvikler materialet og vi er ekstremt stolte av å presentere deg utdannelsen, nettopp for deg som ønsker å bli den beste du kan bli.

Innhold i utdannelsen

Dag 1: Funksjonell anatomi, overekstremiteter
Dag 2: Funksjonell anatomi: ryggrad

Beskrivelse: Disse to dagene skal gi deg en inngående teoretisk og praktisk forståelse av muskelstruktur, funksjon og hvordan anatomi og funksjon henger sammen i en 3D verden.

Dag 3: Bevegelse

Denne delen skal gi deg en grundig forståelse av hva bevegelse egentlig er og bygger videre på utdannelsens 3 første dager. Du vil også få opplæring i bevegelsesscreening og metoder for å skape optimal bevegelse for individer.

Dag 4: Treningslære

Denne delen skal ta deg gjennom alle nødvendige prinsipper og metoder for å kunne legge opp trening for et individ. Denne delen går gjennom akselerasjon og de-akselerasjon, eksplosiv og plyometrisk trening, linjær og ikke-linjær hurtighet, retningsforandringer og annet relevant for både bevegelse og prestasjon i idrett.

Dag 5: Programdesign
Dag 6: Programdesign

Denne delen skal gi deg en grundig forståelse av parametre knyttet til programdesign, prinsipper og tilrettelegging, logistikk, samt case-studier og praktisk trening i å skrive treningsprogrammer for ulike populasjoner.

Dag 7: Ernæring for helse og prestasjon
Dag 8: Ernæring for helse og prestasjon

Denne delen skal gi deg både en grundig forståelse av hvordan ernæring bør tilrettelegges for optimal helse og i tillegg hvordan den kan skreddersys for optimal prestasjon enten det er muskelvekst, fettforbrenning, idrettsprestasjon eller styrke.

Dag 9: Helse

Helse er grunnleggende for all prestasjon. Denne delen tar for seg faktorer som stress, søvn immunsystemet, sykdom og hvordan vi kan sikre oss den beste mulige helsen gjennom nødvendige tiltak.

Dag 10: Oppsummering, spørsmål og svar.

Varighet: Utdannelsen går over 5 moduler a 2 dager.
Pris: 19.900,-

Fremmøte og deltagelse

Det kreves 80 % deltagelse ved obligatoriske samlinger/undervisning. Fremmøtet blir registrert med fremmøtelister. Ved mer enn 20 % fravær vil du miste rett til å avlegge eksamen. Du har selv ansvar for å melde om fremmøte. Vi refererer til studiekontrakten angående betingelser.

Krav for godkjennelse

For godkjent utdannelse kreves det 80% deltagelse på samlinger, samt beståtte arbeids krav og eksamen. I tillegg må alle studieavgifter være betalt i sin helhet eller i henhold til betalingsplan.

Eksamen er todelt.

1. 50 multiple choice spørsmål og krav om 80 % bestått

2. Kasus basert på oppgave.

Begge delene skal være gjennomført i løpet av en uke etter siste kursdag. Oppgavene kan påbegynnes siste kursdag. Sensuren faller 3 uker etter siste frist for innlevering.

Ved en eventuell ikke-bestått er det 1 måneds karantene for opptak av eksamen. Alle deler må tas på nytt ved eventuelt ikke-bestått.

Eksamensavgift ved nytt forsøk er satt til 1500 NOK.

Studieavgift

Alle studieavgifter skal være betalt i sin helhet før eksamen kan avlegges. Ved manglende betaling av studieavgift fører det automatisk til at du mister retten til å avlegge eksamen. Unntaket er dersom du som student har gjort betalingsavtale med AFPT eller finansieringspartner.

De til enhver tid gjeldende studieavgifter fremgår av våre sider.

Betalingsløsninger

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart dersom ikke egen avtale eller finansiering foreligger.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt.

LINK TIL STUDIEKONTRAKT HER

I tillegg finnes 12 ,24 eller 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Det tilkommer 45 NOK i administrasjonsgebyr for hver faktura som sendes fra AFPT.

Moduler

- Performance Trainer består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.