Har du noen gang tenkt på hva barna dine spiser hver dag?

Og når du tenker på dette. Er det ikke da veldig viktig at vi voksne vet hva som er det beste for barna våre? Slik at vi kan ta de riktige valgene for dem?

Derfor gir vi 1 stk. av vår kostholdsveilederutdannelse i gave til ALLE BARNEHAGENE i Norge! HELT GRATIS!
En gave fra oss til alle landets barnehager!

Vi har en visjon om å gjøre Norge til verdens sunneste land!

Barn er det kjæreste vi har og deres helse og velbefinnende er avgjørende for individets og samfunnets fremtid. En av de viktigste faktorene for både barn, unge og voksne i helse er et sunt kosthold.

Denne utdannelsen skal benyttes for at Din barnehage skal få mer kunnskap og kompetanse innen kosthold. Barn er den viktigste ressursen samfunnet har og å gi de de beste helsemessige forutsetningene for et godt og sunt liv er avgjørende for både deres og samfunnets fremtid.

Økningen i overvekt og livsstilssykdommer

Med den eksplosive økningen i overvekt og livsstilssykdommer i alle samfunnsgrupper er det viktig med kompetanse og forståelse av hva som er et sunt kosthold for å kunne motvirke denne utviklingen.

Hvorfor gjør AFPT dette?

Vår visjon er å gjøre Norge til verdens sunneste land. For at vi skal kunne oppnå dette må vi kunne spre kunnskap og forståelse til alle de som behøver det. Størstedelen av norske barn går gjennom barnehagen og vi mener at mye av grunnlaget rundt deres oppfatning av mat og matvaner legges her. Du som barnehagepersonale har derfor en av de viktigste rollene i barnets tidlige leveår og vi tror at ved å gi deg all nødvendig kunnskap kan du ha bedre forutsetninger for å formidle dette videre.

KHV KHV KHV

Hvordan går jeg frem?

Ved å sende inn din informasjon til oss vil vi gi Deg tilgang til utdannelsen med et eget brukernavn og passord. Dette brukernavnet og passordet benytter du for å logge deg inn på våre sider, hvor du finner utdannelsen.

Det er ønskelig for oss at vi får vite hvordan Du og Din barnehage har tenkt å benytte informasjonen.

Forslag på benyttelse er:

  • Gjennomgang av barnehagens kosthold, matvaner og matfilosofi for å se hva som eventuelt kan forbedres.
  • Opplæring av barn om mat og matvaner.
  • Informasjonsspredning til foreldre og foresatte.
  • Videreformidling internt i egen barnehage.
* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker til vår personvernpolicy

Om utdannelsen

Utdannelsen er webbasert og består av et 20 tall filmer som danner grunnlaget i utdannelsen. I tillegg til dette er det tekst til hvert kapittel for å gi Deg både muligheten til å lære vi filmer og via tradisjonell lesing.

Utdannelsen avsluttes med en multiple choice eksamen som bekrefter dine kunnskaper. Underveis i studiet har du fri tilgang til fagstøtte. På mailen kostweb@afpt.no vil du få svar på alle tenkelige spørsmål du måtte ha om utdannelsen og innholdet og få veiledning i studieløpet.

Hvordan studerer jeg?

Du kan selv velge når og hvor du studerer. Filmene er tilpasset pc, nettbrett og mobil og du kan når som helst logge deg inn og se filmene, om og om igjen så ofte du vil og behøver. Det skriftlige materialet ligger lett tilgjengelig slik at du enkelt finner frem til materialet og filmene som hører sammen. Når du føler deg klar, avlegger du den avsluttende multiple choice eksamen.

Vi håper du benytter denne muligheten og hjelper til med å gjøre Norge til verdens sunneste land!

På vegne av Akademiet For Personlig Trening
Espen Arntzen, grunnlegger.

 

Jeg er interessert. Ta kontakt med meg!

Fyll inn dit telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.

AFPT – den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse.

Sammenlign disse 14 punktene med hvem du vil! Vi kan garantere deg at vi skal levere på disse områdene.

2

4

5

6

7

9

10

11

12

13

14

Jeg er interessert. Ta kontakt med meg!

Fyll inn dit telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.