1 min

Barnehage: jo det er faktisk GRATIS

Vi har fått spørsmålet mange ganger den siste uken. Er det virkelig gratis?
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Svaret er enkelt: JA, JA og JA. For barnehagene er dette prosjektet helt grtis. Vi ønsker å gi alle barnehager i Norge muligheten til å få en bedre kunnskap om ernæring. Selvfølgelig er det frivillig og de som mener de enten kan nok, eller ikke vil ha et slikt tilbud står i sin fulle frihet til ikke å ta det i mot.

Basert på responsen fra hundrevis av barnehager siste tiden ser vi at det er et ønske om å benytte seg av dette tilbudet. Det gleder oss at så mange ser at dete r noe å lære og at det er noe de kan hente ut av dette tiltaket.

AFPT stiller to kriterier:

1. Lederen i barnahagen må gi sin godkjennelse på hvem som skal ha denne muligheten hos de

2. Barnahegen må beskrive hvordan de har tenkt å benytte seg av dette tilbudet for at det skal komme barn, personale og foreldre til nytte.

Vet du om noen som burde benyttet seg av dette tilbudet?

Del denne artikkelen og be de klikke seg inn på denne linken.

Takk for at du bryr deg om Norges barn.

Publisert: 08.05.2015 KL. 12:01
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.