2 min

Bli kjent med AFPT: Juma Iraki

Juma Iraki er AFPT sin ernæringsautoritet. Han har en utrolig lærevilje og er en de mest kompetente vi noensinne har møtt på sitt felt.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Hva fikk deg til å bli opptatt av trening eller helse?

Jeg spilte fotball i 10 år og knakk kragebeinet i min siste sesong.  Jeg måtte tilbringe en del tid i styrkerommet etter den skaden og synes det var mer gøy å trene styrke enn å fortsette med fotball.

Interessen bare økte etter dette og jeg leste alt jeg kom over av informasjon om trening og kosthold. Etter videregående og førstegangstjeneste i forsvaret begynte jeg på et bachelorstudiet i økonomi og administrasjon, men skjønte med en gang at jeg ikke ville bli god i dette da jeg ikke hadde noe lidenskap for det.

Jeg sluttet derfor på økonomistudiet og valgte å heller ta en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og utdanne meg som personlig trener.

Hva, av alle ting du kan fylle dagen med, er din store lidenskap/hobby utenom jobb?

Jeg er så heldig at jobben min er min hobby. Mye av tiden utenom jobb brukes derfor til egentrening, selvstudie, men jeg tilbringer også mye tid med familie og venner.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd i livet?

Å starte egen bedrift er ikke enkelt for noen. Da jeg startet Iraki Nutrition i 2012 visste jeg ikke helt hva jeg gikk til og jeg har lært mye på veien.

Det tok lang tid før ting virkelig begynte å skje, men jeg er glad for at jeg holdt det gående og aldri ga opp. Heldigvis var det et smart trekk og jeg er såpass heldig av at jeg i dag kan leve av min store lidenskap og hobby.

Om alt går etter planen, hvor ser du deg selv om 10 år?

Om 10 år håper jeg at jeg har fullført en doktorgrad og driver med forskning i noe som er relatert til idrettsprestasjon.

Publisert: 10.07.2015 KL. 09:27
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.