4 min

TRE STEG DU GJØR FEIL NÅR DU ØNSKER DEG RESULTATER

Føler du at du er på feil sted og skulle ønske at du kunne teleportere deg fram dit som du egentlig tenker at du burde ha vært eller til et resultat som er milevis unna der du står i dag?
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Tenker du ofte at når du ikke greier å følge den fine planen din som er så ambisiøs og inspirerende til punkt og prikke at du like gjerne kan la være å gjøre noe som helst?
Da er du helt normal, men også et sted der det kan være viktig å se på om din egen google maps er stilt inn riktig.

 

Om du skal prestere som toppidrettsutøver eller generelt i livet så er det de samme tingene som gjør at du vil lykkes på sikt. For at du skal lykkes med det du ønsker er det tre viktige ting som må være på plass for deg:


1) Et ærlig ståsted. Dette betyr at stedet du starter fra må være der du faktisk er og ikke der du skulle ønske at du var. Hvis du legger ut på tur og navigerer ut i fra et ønskested i stedet for et nåsted så starter du allerede med feil kurs og med stor sannsynlighet går du bare rundt i sirkel og vet ikke helt hvor du er eller hvilken retning du beveger deg i.

 

2) Et realistisk mål som er DITT mål og som DU ønsker å oppnå. Er det faktisk du som ønsker å oppnå det du tenker at du vil, eller er det andre? Venner, kollegaer, sosiale medier og samfunnet generelt påvirker oss i så stor grad at ofte så er det vi tror andre forventer av oss det vi sier til oss selv at vi vil. Svar på hvorfor du vil det du vil. Og så på hvorfor du vil det igjen. Gjenta prosessen to ganger til og se om du kan komme til kjernen av hva som er formålet med målet ditt.

Hvordan ser det ut der du egentlig vil være? Hva hører du og hvordan føler du deg når du tenker på dette målet? Hvor mye betyr det for DEG? Dette skal danne en retning for deg, men er ikke en endelig destinasjon.

 

Drømmer du om å bli personlig trener? Les mer her.

 

3) Bittesmå skritt.
Disse skrittene tar du fra der du er i dag i retning der du ønsker å være. Disse må ofte være mye mindre enn du tror og ofte så små at det ikke alltid virker som det er noe poeng i å gå de. Disse små skrittene vil utgjøre en stor distanse over tid og sørge for at du får progresjon. Det er disse små skrittene de fleste ikke vil gå, men som de som lykkes alltid går. Bruk tid på å være fornøyd med disse skrittene du tar. Det er viktig for å fortsette å kjenne på motivasjonen. Fortsett å være ærlig med ståstedet ditt dersom du tar en omvei og naviger om hvis du nå er på et annet sted i skogen.

 

 

Tre små ting som utgjør en enorm forskjell over tid.

 

Ønsker du å øke din egen kompetanse? Ta en titt på våre kurs og utdannelser her.

Publisert: 05.10.2021 KL. 10:35
Kategori: Trening

Har du lest disse?

Hvordan ser man på styrketrening for barn og unge? Her finner du en artikkel som sammenfatter dagens oppfatninger. Arti...
En ny forskningsrapport forsøkte å kartlegge restitusjonstid for ulike muskelgrupper. Forsøket ble delt inn i underkrop...
Ved å benytte nakkeestrekkere øker styrke i benkpress.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.