Personlig Trener
Flex

Ønsker du å utdanne deg til personlig trener, men er forhindret fra å prioritere tiden til å oppsøke studiestedet?

- Null problem! Med vårt PT Flex studie kan du studere når du vil og hvor du vil.

Om studieformen

Flex studiet gir deg all den teoretiske undervisningen på nett. Du følger forelesninger og filmer innen de ulike temaene. 50% av studiet er hjemmestudium og 50% består av praktiske samlinger.

Flex studiet passer for Deg som har utfordringer med logistikk og reise, og som har disiplinen og evnen til å studere på egenhånd.

Vi tilbyr de praktiske samlingene 1-2 ganger per år i de største norske byene. Du står fritt til å velge ditt studiested og du kan også velge mellom 5 obligatoriske samlinger med samling 1-2 ganger i måneden eller 14 intensive dager i strekk.

Varighet

Du kan begynne utdannelsen når som helst da den har rullerende opptak. Den obligatoriske undervisningen velger du på fritt valgt studiested.

Ved påmelding velger du ditt studiested for praktisk undervisning med datoer, i tillegg til din teoretiske og praktiske eksamen. Du må ha påbegynt den praktiske undervisningen maksimalt ett år etter påmelding.

Du må avlegge teoretisk og praktisk eksamen innen 18 måneder fra studiestart.

Devices

Lær all teori ved å følge forelesingene på film.

Vi har filmet alle forelesningene våre, slik at du kan følge dem online. Du har her en unik mulighet til å se alle forelesninger så mange ganger du vil.

Devices

Med progresjonsstyrt læring tar vi deg steg for steg mot din nye karriere.

Du benytter du vår studentweb til å se filmene av de ulike temaene. Temaene er delt inn i kapitler, etter hvert tema må du gjennomføre og bestå en multiple choice test for å kunne gå videre. Når du har bestått denne kan du gå videre til neste tema.

Devices

Studere hjemme og gjennomføre den praktiske undervisningen på valgt studiested i inn- eller utland?

Den praktiske undervisningen vil gjennomføres på utvalgte steder i inn- og utland. Du kan selv velge hvor du vil ta den praktiske delen ut i fra de eksisterende studiestedene. Vi gir deg også muligheten til å ta dette intensivt eller helgebasert, etter ditt behov.

*Om du velger å ta den praktiske undervisningen i utlandet tilkommer reise og opphold.
Devices

Flex studiet er tilpasset alle typer enheter, slik at du kan studere når du er på farten!

Hvorfor ikke bruke minuttene på toget, eller timene på flyet, til å lære deg noe nytt? Eller sett deg godt tilbake i sofaen og følg en forelesning. Har du tilgang til internett, så har du tilgang til våre forelesninger.

Jeg er interessert. Ta kontakt med meg!

Fyll inn ditt navn, telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.

Det finnes flere veier til Personlig Trener

Du blir aldri en bedre PT enn den utdannelsen du tar. Det er flere grunner til at mange mener at AFPT har landets beste utdannelse for Personlig Trenere – ikke minst fordi vi tilpasser studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner.

Siden hverdag og livssituasjon hos våre elever varierer, har vi også utviklet kompetanseprogrammer som kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme – det eneste som skiller er tiden du bruker og studieformen.

5000+ studenter har funnet sin lidenskap hos afpt.

Vi har spurt noen av dem om hvorfor de valgte å bli personlig trener og hvorfor de valgte AFPT. Vi spurte også om hva de synes om studiet og hva de ville sagt til noen andre som vurderer å ta utdanning hos oss.

Her kan du se hva noen av dem svarte.

Møt våre tidligere studenter

Vi har laget en side hvor vi publiserer intervjuer med noen av våre tidligerer studenter som deler sin opplevelse og erfaring under studieforløpet. Vi har spurt dem om hvordan de opplevde det å være student hos oss og hvordan det har gått i tiden etter studiet.

Tidligere studenter
Bli en del av noe større!

AFPT familien

AFPT familien

Vi anser alle våre studenter som en del av AFPT Familien; noen som brenner for det samme som oss.

AFPT familien

Derfor har vi gitt Deg et møteforum som vil gi Deg faglig innhold, artikler og studentfordeler som gir Deg merverdi.

AFPT familien

Her møter du andre gamle og pågående studenter og gir Deg muligheten til å møte kollegaer og utdele erfaringer.

Velkommen til oss!

AFPT – den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse.

Sammenlign disse 14 punktene med hvem du vil! Vi kan garantere deg at vi skal levere på disse områdene.

2

4

5

6

7

9

10

11

12

13

14