AFPT 3-årig

AFPT tar PT-kompetanse til et helt nytt nivå, når vi nå lanserer Norges mest flexible og individuelle fullverdige studietilbud for personlig trener-utdanning.

– tilsvarende et treårig studieløp

  • Tilegne deg opp til 120 AFPT poeng gjennom vårt komplette utdanningsløp
  • Velg mellom alle våre moduler og design din egen studiespesialisering
  • Ta med deg AFPT poengene fra tidligere gjennomført AFPT-utdanning
  • Poeng fra andre utdanningsinstitusjoner kan også være gjeldende

Lær det grunnleggende

 

– og velg din egen spesialisering

AFPT har siden 2005 utdannet mange av Norges beste personlige trenere. Nå har vi samlet 20 ulike kurs og studier i én og samme studiepakke – AFPT 3-årig – for å tilby deg den ultimate PT-utdanningen.

Gjennom vårt treårige studieløp vil du lære deg alle grunnleggende elementer du trenger for å bli en dyktig og kunnskapsrik personlig trener. I tillegg gir vi deg muligheten til å velge selv hvilken retning du ønsker å ta din utdanning – slik at du kan bruke tid og energi på å bli best innen det som motiverer og interesserer akkurat deg.

Er du opptatt av ernæring, kosthold og folkehelse? Da kan du velge blant flere moduler som fokuserer på nettopp disse områdene! 

Vil du jobbe med spesifikke målgrupper, som barn og unge, gravide, eldre eller personer med muskel- og skjelettplager? Da har vi et studium som er skreddersydd for deg! 

Eller kanskje du ønsker en mer idrettsrettet spesialisering? Vi har studier og kurs innen alt fra rehab og mental trening til utholdenhet og olympiske løft!

Plukk og velg de modulene som passer best for akkurat deg – og design ditt eget studieløp verdt opp til 120 AFPT poeng!
 

Studieveileder

 

Hei, jeg heter Kine og jeg er her for å hjelpe deg om du har noen spørsmål rundt påmelding eller våre kurs og studier. Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet, så kontakter jeg deg ved første anledning.

Klikk her for veiledning

Tidligere AFPT poeng avregnes

 

– i både studiebelastning og totalpris

Et treårig personlig trener-studium hos AFPT har en totalpris 239.900 kr. I likhet med våre andre studietilbud kan totalsummen betales ned rentefritt over en periode på 36 måneder, slik at du kan følge en lignende betalingsplan som ved et hvilket som helst studium på en privat høyskole.

Hvordan er denne prisen sammenlignet med andre tilbydere av PT-utdanning? 

Pr. nå er vi det eneste PT-akademiet som tilbyr en treårig utdanning, og vi har derfor ingen vi kan sammenligne oss direkte med. Men totalsummen tilsvarer 79.966 kr pr. studieår, og er dermed svært konkurransedyktig sammenlignet med priser på årsstudium hos andre leverandører.

Hva om du har tatt kurs eller studier hos AFPT tidligere?

Hos oss skal ingen hverken måtte studere dobbelt eller betale dobbelt. Derfor vil du få muligheten til å inkorporere dine tidligere kurs og studier i vår treårige utdanning – og avregne tidligere AFPT poeng både når det kommer til studiebelastning og pris.
For hvert AFPT poeng du har tatt hos oss tidligere reduseres prisen på utdanningen med 2.000 kr, og poengene teller mot de 120 AFPT poengene som er inkludert i AFPT 3-årig.

Eksempel:

Dersom du allerede har fullført en PT-utdanning gjennom AFPT vil du ha opparbeidet deg 20 tellende AFPT poeng i vår treårige utdanning. Dermed vil du også få et avslag i prisen på 40.000 kr, og vil kun betale 199.900 kr for utdanningen. Har du i tillegg fullført vår utdanning som kostholdsveileder vil du ha ytterligere 10 AFPT poeng, og 20.000 kr ekstra i prisavslag.

Hva om du har tatt kurs eller studier hos andre tidligere?

Vi vet hvor dyktige noen andre utdanningsinstitusjoner er så vi lar deg bruke den allerede opptjente kompetansen i vårt studieløp. Det betyr at dersom du har utdanning fra noen av de andre leverandørene av utdanning kan du sende inn dokumentasjon på bestått utdanning og så vil vi gi deg de tilsvarende poengene for dette og dermed avkortning i pris. 

Eksempel på utdanninger som trygt kan tilgoderegnes er Norges Idrettshøgskole, SAFE Education, Active Education, Høgskolen Kristiania og flere. Dersom du ønsker å søke om fritak og tilgoderegning av poeng sender du bare oss informasjonen på e-post så gir vi deg en tilbakemelding.
 

 

Tidligere AFPT poeng = redusert pris

For hvert AFPT poeng du har tatt hos oss tidligere reduseres prisen på utdanningen med 2.000 kr, og poengene teller mot de 120 AFPT poengene som er inkludert i AFPT 3-årig.

Studiene som inngår er:

Utdannelse
Personlig Trener
Kreves
20
Poeng
Utdannelse
Avslutningsoppgave
Kreves
20
Poeng
Utdannelse
Basalfag
Kreves
10
Poeng
10
Poeng
Utdannelse
Kostholdsveileder
10
Poeng
Utdannelse
Rehab Trainer
10
Poeng
10
Poeng
10
Poeng
Utdannelse
Ulike Målgrupper
10
Poeng
Utdannelse
Strength Coach
10
Poeng
1
Poeng
1
Poeng
Workshop
Programdesign
1
Poeng
Studieveileder, Kine Arntzen

Jeg er interessert. Kontakt meg!

Fyll inn ditt navn, telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.

Skaff deg en helt unik kompetanse

– og møt et økende behovet i markedet

AFPT har i mange år fulgt kvalitetssikringsarbeidet i vårt marked, både nasjonalt og internasjonalt, og har opparbeidet oss god kjennskap til kompetanse- og kunnskapsnivået i ulike land og miljøer.
Vår konklusjon er tydelig: Norge er i våre øyne blant de beste i verden når det kommer til utdanning av personlige trenere. Mange år med fokus på økt kompetanse – ikke bare hos oss, men hos flere aktører – har ført til at standarden på personlige trenere i det norske markedet generelt er veldig høy.

Økende behov for kompetanse

Vi har likevel ingen intensjoner om å klappe oss selv på skulderen og si “godt jobbet”. Behovet for godt utdannede personlige trener med høy kompetanse er stadig økende, og vi skal gå i front for å tilfredsstille dette behovet.

Aldri tidligere har omfanget av personer som benytter seg av personlig trening vært bredere, og aldri har de individuelle behovene disse personene har vært mer differensiert. 

Endringen i befolkningens generelle helse gjør at vi har et større behov for personlige trenere med kompetanse innen muskel- og skjelettlidelser, livsstilssykdommer, folkehelse og vektkontroll. 

Samtidig krever endrede treningsvaner og aktive menneskers ønsker om nye og givende treningsformer personlige trenere med kompetanse innen utholdenhet, functional fitness, styrketrening og muskelvekst – og ulike diettkrav og preferanser stiller krav til PT’er som evner å kombinere kosthold, ernæring og trening på en bærekraftig og god måte.

Vi vil hjelpe deg med å gjøre en forskjell

Ved å gjennomføre vår treårige utdanning vil du opparbeide deg en helt unik kompetanse som vil være svært viktig for å matche det økende behovet i befolkningen – og kanskje til og med være med på å styre utviklingen videre?

AFPT ønsker at du skal lykkes, og vi vil derfor følge deg tett hvert skritt på veien – uavhengig av hvilken retning du ønsker å gå i. 

Vi vil også hjelpe deg med å navigere mulighetene etter fullført utdanning, slik at du kan finne det rette stedet – med den rette visjonen og den rette filosofien – for at du skal kunne nå de målene du setter deg som personlig trener!
 

 

"Det er et økende behov for kompetanse i markedet. Derfor lanserer vi nå Norges mest flexible og individuelle fullverdige studietilbud for personlig trener-utdanning; AFPT PT3 årig."

Espen Arntzen
Grunnlegger

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.