Trening under, og etter graviditet

AFPT sitt kurs har som mål å gi økt kunnskap til personlige trenere i møte med spesifikke kundegrupper. Dette kurset vil styrke din rolle som personlig trener, samt øke din aktuelle kundemasse.
Kurs
Neste oppstart:
13.10.23 Kl. 17:00
Sted: Oslo
Kun 7 plasser
Fra6 990,-
Kurs
Neste oppstart:
11.10.24 Kl. 17:00
Sted: Oslo
Fra6 990,-

Om Trening under, og etter graviditet

Denne helgen vil du kunne tilegne deg relevant kunnskap om svangerskapets forløp, de fysiologiske, anatomiske og mentale endringer den gravide kroppen gjennomgår, samt få en grunnleggende forståelse for de vanligste muskel- og skjelettdiagnosene relatert til en graviditet. Du vil lære deg prinsipper for å kunne tilrettelegge trening under og etter graviditet. Ikke minst vil du lære hvordan du kan tilpasse enhver øvelse til den aktuelle kundegruppen. Dette vil gjøre deg i stand til å veilede kvinner gjennom svangerskapets forløp, optimalisere deres helse i en fase i livet hvor kroppen går gjennom enorme forandringer og påkjenninger. Du vil også få de rette verktøyene for å kunne utvikle egne PT-gruppekonsepter for trening under og etter graviditet.

Forkunnskap

Kurset er for deg som er under utdanning som personlig trener, er personlig trener eller har annen relevant helsefaglig bakgrunn. Vi anbefaler at du allerede har opparbeidet deg noe erfaring som Personlig Trener eller terapeut før kursoppstart.

 

Kurs
Neste oppstart:
13.10.23 Kl. 17:00
Sted: Oslo
Kun 7 plasser
Fra6 990,-
Kurs
Neste oppstart:
11.10.24 Kl. 17:00
Sted: Oslo
Fra6 990,-

Emner trening under og etter graviditet

 • Gravide som kundegruppe
 • Svangerskapets forløp
 • Endringer i kroppen under og etter graviditet av betydning for fysisk aktivitet
 • Anatomi: Sentrale muskler som påvirkes under og etter graviditet
 • Svangerskapsrelaterte muskel- og skjelettplager
 • Andre svangerskapsrelaterte plager
 • Treningsanbefalinger under graviditet
 • Kosthold under graviditet
 • Trening i grupper med gravide
 • Markedsføring
 • Treningsanbefalinger etter graviditet
 • Kosthold etter graviditet
 • Svangerskapsrelaterte plager etter graviditet
 • Treningseffekter under og etter graviditet
 • Trening i grupper for nybakte mødre

Neste oppstarter

13
oktober
Oslo
Trening under, og etter graviditet Kun 7 Plasser
11
oktober
Oslo
Trening under, og etter graviditet

Moduler

- Trening under, og etter graviditet består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.