Overvekt

Overvekt og fedme er et økende problem i vår verden. 2018 er året da vi forsøker å øke vårt fokus på den uheldige utviklingen. I den anledning har vi gleden av å presentere en dags fagsamling i samarbeid med https://www.fitproworkshops.com
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

For å belyse dette temaet har vi etablert et samarbeid med en internasjonal aktør. Denne fagdagen skal se på hvordan man best mulig kan kombinere teori og praksis på en måte som gir de beste resultatene.

Du vil lære hvrodan du kan kartlegge ulike helseparametre for å kunne ta del i den enkelte klient sin helse, i tillegg til å forstå den Personlige Trenerens rolle i en multidisiplinær problemløsning.

Denne samlingen skal gi de viktige elementene for forståelse av den pågående helseutfordringen vi har i dag.

Læringsmål

Etter denne samlingen vil du være i stand til:

  • Å forstå problemstillingen på globalt nivå
  • Å vite hvordan man kan implementere ulike metoder, øvelser og teknikker for å skape beste mulig resultat
  • Å skape treningsprogram tilpasset det enkelt individ med fokus på denne problemstillingen
  • Å kunne tilby foskningsbaserte retningslinjer og tilpasning til kunder

Fagsamlingen gjøres i samarbeid med https://www.fitproworkshops.com/

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.