Jørgen Norheim

Jørgen har undervist ved AFPT siden 2009 og har vært lærer i de fleste fag.
Jørgen er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

Jeg skled egentlig inn i PT yrket litt glidende. Jeg var ferdigutdannet naprapat i 1998 og planen var hele tiden å jobbe på klinikk med pasienter. Dessverre ble jeg i april 1999 utsatt for en veldig alvorlig trafikkulykke og endte opp i rullestol i nesten 2 år. Når jeg klarte å trene meg opp igjen så jeg behovet for å både jobbe og tenke annerledes.

Vipps så var jeg personlig trener

Jeg startet å undervise i anatomi og fysiologi for ulike skoler mest for å avlaste kroppen.
Det i tillegg til min kroniske nysgjerrighet rundt hva er det som får mennesker til å gjøre det de gjør og ikke det de kanskje burde gjøre, ledet meg til å ikke bare fortelle pasientene mine om hva de burde gjøre, men bli med dem på treningsstudioet for å faktisk se til at ting ble gjort. Vipps så var jeg PT. Jobbet som PT i kombinasjon med klinikkarbeid i 8 år. 

Jobbet både for Elixia, Evo men også private PT-studioer. I dag jobber jeg med hodene til folk som mentaltrener og prestasjonsutvikler og ikke så mye kropp. Fellesnevneren er likevel Mennesker! Støtte og hjelpe mennesker til å få et bedre liv fysisk som mentalt er noe som gir meg enormt mye.

Elevene er sultne på kunnskap

Har vært så heldig å få være en del av AFPT familien siden 2009 og er således en av de mest erfarne lærerne her. Har undervist i alle fag, praktiske som teoretiske. I dag underviser jeg mest innen anatomi og fysiologi i tillegg til mentaltrening og coaching. Det desidert beste med å være foreleser er studentene! Bli kjent med mennesker som er sultne på kunnskap! Det å få oppleve at andre lykkes med drømmen sin og vite at jeg kanskje var en liten del av grunnen er enormt tilfredsstillende.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Fordi jeg vil jobbe med de beste! De som er sultne, de som hele tiden ønsker å forbedre seg både faglig, men også personlig. Det i tillegg til at Afpt har et administrasjonsapparat som er profesjonelt. Det gjør at jeg som foreleser kan konsentrere meg om det jeg er god på! Forelese. Alt annet ordnes av administrasjonen. I en hektisk jobbhverdag er det viktig for meg at ting fungerer. Alt fra datasystemer til flybilletter og hotell. Selv om jeg er en av de eldste foreleserne, kjenner jeg stor tilhørighet og det er ikke uten grunn at vi kaller det Afpt familien.

Erfaring

  • Behandler i 12 år
  • Personlig trener i 8 år
  • Vært på 3 landslag i 3 ulike idretter
  • Mentaltrener for næringsliv og toppidrett
  • Jobber med lag og enkeltutøvere

Utdanning og kurs

Utdanning

05.03.2020
Offiserutdanning
Forsvaret (Hæren)
1994
-
1998
Naprapatutdanning
Fullført naprapatutdanning med en rekke tilleggskurs og spesialiseringer
05.03.2020
NPL Practitioner
NLP eller Neuro lingvistisk programmering er et begrep som handler om personlig utvikling og forandring
05.03.2020
NPL Master
05.03.2020
Hypnoterapeut (hypnose)

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.